22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportPonta îl CONTRAZICE pe Băsescu: Guvernul Boc, cel mai CORUPT şi mai...

Ponta îl CONTRAZICE pe Băsescu: Guvernul Boc, cel mai CORUPT şi mai INCOMPETENT din ultimii 23 de ani

Premierul Victor Ponta a declara, luni, că Executivul condus de Emil Boc a fost “cel mai corupt şi mai incompetent Guvern din ultimii 23 de ani”.

“Preşedintele Băsescu are propria viziune (…). Am considerat că Guvernul Boc a fost cel mai corupt şi mai incompetent din ultimii 23 de ani”, a afirmat Victor Ponta.

Mai mult, din perspectiva premierului şi Guvernul Ungureanu a fost la rândul său “cel mai scurt şi mai penibil” Executiv.

“Am ‘stricat’ foarte multe dintre prostiile făcute de Boc, am stricat reţelele e fraudare ale banului public stăpânite de PDL (…). Am în continuare să plătesc toate procesele pe care Guvernul le-a pierdut din cauza lui Boc şi am de plătit sute de milioane (…). Restul este doar balet inainte de Paşti”, a mai spus Victor Ponta.

Citeşte şi Băsescu face bilanţul crizei: Nava e la cheu, în port sigur. Mulţumesc public Guvernului Boc, Ungureanu şi Ponta

În ceea ce priveşte situaţia actuală a României, prim-ministrul a subliniat că “România, în acest moment, are un trend pozitiv”.

“Avem şanse bune”, a conchis Victor Ponta.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care preşedintele Traian Băsescu a mulţumit, vineri, guvernelor Boc, Ungureanu şi Ponta, pentru contribuţiile pe care le-au avut în stabilizarea economiei ţării.

Cele mai citite

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...
Ultima oră
Pe aceeași temă