15.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSportPD face apel la toti colegii din Parlament sa voteze in favoarea...

PD face apel la toti colegii din Parlament sa voteze in favoarea motiunilor

Presedintele Partidului Democrat, Emil Boc, considera ca motiunile simple initiate de PD pe tema sanatatii si agriculturii au toate sansele sa fie adoptate de Parlament.

"Foarte multe dintre solicitarile noastre se regasesc si in motiunile PSD. Daca PSD nu practica un simplu vot de imagine, va sustine si va vota motiunile PD. Ne intereseaza sa rezolvam problemele din sanatate si agricultura" – a afirmat Emil Boc, intr-o conferinta de presa, informeaza Rompres.

Liderul democrat a facut un apel la toti colegii din Parlament sa se concentreze pe problemele reale cu care se confrunta Romania.

De asemenea, Boc a mai spus ca "PD va sustine si va vota orice motiune impotriva Guvernului Tariceanu". "Chiar daca nu am negociat, noi vom vota motiunile depuse de PSD", a adaugat Emil Boc.

Democratii isi vor prezenta motiunile chiar astazi, incepand cu orele 16.00, in plenul Camerei Deputatilor. Mai intai va fi dezbatuta cea care vizeaza sanatatea, intitulata "Astazi, criza din sanatate are nume propriu: Eugen Nicolaescu". Domeniul agriculturii este vizat de cea de-a doua motiune a democratilor si poarta numele "Ministrul Decebal Traian Remes, groparul agriculturii romanesti".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Victor Ponta: M-am săturat să fiu fostul

Victor Ponta deschide lista PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților Victor Ponta a fost propus pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare de...

A doua candidatură a Dianei Șoșoacă nu a fost admisă de BEC

Biroul Electoral Central a respins a doua candidatura a Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, după ce Curtea Constituțională a României a admis una dintre...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...
Ultima oră
Pe aceeași temă