29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportOltean: La un moment dat aveam impresia că PDL se sinucide prin...

Oltean: La un moment dat aveam impresia că PDL se sinucide prin măsurile de reformă adoptate

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, duminică, la consituirea Comisiei pentru Muncă a PDL, că, la un moment dat, a crezut că partidul „se sinucide” prin măsurile de reformă pe care le-au adoptat, relatează Mediafax.

„Nu vă ascund că, la un moment dat, aveam impresia că ne sinucidem, că măsurile pe care noi le luăm, că reforma pe care noi o propunem pentru a fi implementată e o reformă care va duce la sfârşitul PDL. Nepopularitatea reformei, neatractivitatea ei era atât de mare încât numai un curaj nebunesc îţi trebuia să ai ca să o implementezi într-un moment atât de dificil”, le-a spus el delegaţilor care participau la şedinţa de constituire a comisiei de specialitate a PDL.

El a subliniat că, dacă nu era un guvern atât de responsabil şi atât de hotărât să implementeze o reformă, România cu certitudine era în afara sferei economice europene, era undeva pe drumul pe care se poziţionează astăzi Grecia şi alte state europene.

„Guvernul Boc şi PDL şi-au asumat cea mai mare responsabilitate post-decembristă. Nicio altă formaţiune politică de atunci şi până acum, şi nici de acum încolo nu a avut curajul de demara o politică şi o reformă atât de profundă într-un domeniu atât de important cum este cel al muncii şi al protecţiei sociale şi într-un moment extrem de nepotrivit, de criză economică profundă”, a subliniat Ioan Oltean.

La acest eveniment au mai participat premierul Emil Boc, Roberta Anastase, prim-vicepreşedinte PDL, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi Sulfina Barbu, ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

La întrunire au fost prezenţi 405 delegaţi.

Cele mai citite

Criză la Hoffenheim, viitoarea adeversară al lui FCSB din Europa League!

Hoffenheim, adversara FCSB în Europa League, trece printr-o criză profundă, echipa germană fiind afectată de schimbări majore în conducere și rezultate slabe în Bundesliga. Hoffenheim,...

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...

Discuții incerte la Bruxelles privind planul României de reducere a deficitului bugetar din 2025

Discuțiile de la Bruxelles privind planul de reducere a deficitului bugetar al României, ce ar trebui implementat din 2025, rămân în acest moment incerte....
Ultima oră
Pe aceeași temă