12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportO nouă tabără pentru copii organizată de Juventus Torino la Bucureşti

O nouă tabără pentru copii organizată de Juventus Torino la Bucureşti

Evenimentul are loc în perioada 11-15 iunie 2019, în Italia, iar România va participa anul viitor, în premieră, cu copii din generaţiile 2006-2007 şi 2008-2009.

Jucătorii care vor reprezenta România la această competiţie trebuie să fi trecut cel puţin printr-un stagiu de pregătire organizat de Juventus. Următoarea ocazie este tabăra de fotbal JTC România – ediţia Winter 2019, care va avea loc în ultima săptămână a vacanţei de iarnă, în perioada 7-12 ianuarie 2019, la Complex Agronomie Bucureşti.

”Juventus Academy World Cup este o mare oportunitate pentru dezvoltarea talentelor. În România sunt foarte mulţi copii talentaţi, iar această competiţie le oferă şansa să se pună în valoare”, a declarat Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio care organizează taberele de fotbal Juventus Training Camp în România, citat de News.ro.

Prima ediţie a taberei de fotbal Juventus organizată în ţara noastră, JTC România – ediţia Summer 2018, s-a bucurat de participarea a aproape 100 de copii, care au fost pregătiţi de trei antrenori italieni de la Juventus, ajutaţi de antrenori români. Noutatea faţă de ediţia din vară  constă în faptul că la JTC România – ediţia Winter se pot înscrie şi fete.

La tabăra de iarnă JTC România sunt aşteptaţi copii cu vârste între 6 şi 13 ani, care vor beneficia de un program de pregătire tehnico-tactică în stilul Juventus, un mini-turneu de fotbal şi evenimente educative. Vor fi 20 de ore de pregătire tehnică şi antrenamente cu trei dintre cei mai buni antrenori italieni de copii şi juniori de la Juventus Torino (Matteo Mercuri, Stefano Saviotti, Pier Filippo Zanichelli), ajutaţi de antrenori români.

Participanţii vor primi echipament sportiv original Juventus Torino şi vor beneficia de supraveghere de specialitate şi asigurare medicală pe toată durata taberei, masă de prânz, gustări şi apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament.

În cadrul taberei de iarnă, copiii vor participa şi la cursuri de italiană cu specific sportiv şi ore de training media, în care copiii vor învăţa cum să facă declaraţii de presă, ca nişte campioni adevăraţi atât pe teren cât şi în afara lui.

“Taberele de fotbal Juventus Torino înseamnă o pregătire demnă de un campion adevărat, care implică o viziune ce combină aspectele tehnice, mentale, emoţionale şi interpersonale”, a adăugat Luigino Pellegrini.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă