9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportNistor: Nu m-a căutat nimeni

Nistor: Nu m-a căutat nimeni

Finanțatorul a anunțat la Digisport că le oferă dinamoviștilor 500.000 de euro și pe Kamer Qaka pentru mijlocaș, însă Dinamo a declinat oferta. Ulterior, Becali a revenit cu o ofertă de 750.000 de euro, în vreme ce jucătorului i-a promis un salariu lunar de 20.000 de euro pe lună, dublu față de cât îi oferă actualul său club. Directorul sportiv al vicecampioanei din Liga 1, Mihai Stoica, a spus la plecarea echipei către Austria, pentru prima manșă din play-off-ul Europa League contra lui Rapid Viena, că „oferta lui Gigi Becali pentru Dinamo este de nerefuzat”.

Contactat ieri la prânz de „România liberă“, Nistor a părut foarte relaxat în toată această tevatură, spunând că află și el știrile la fel ca toată lumea, fără a avea un contact direct cu cineva. „Sincer, pe mine nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, nimeni de la Steaua, doar ce văd în ziare și ce mai primesc de la unul, altul, în rest nimic concret”.

Revenit la Dinamo în ianuarie 2018, Nistor mai are contract timp de un an și jumătate cu echipa antrenată de Florin Bratu. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a marcat 17 goluri în 246 de meciuri jucate în Liga 1, fiind totodată liderul jucătorilor aflați în activitate la capitolul pase decisive, cu 45 de reușite.   

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă