23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportNăstase: Eu nu cred că avându-l pe Băsescu preşedinte şi un Guvern...

Năstase: Eu nu cred că avându-l pe Băsescu preşedinte şi un Guvern PDL vom avea alegeri corecte

Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat că, „avându-l ca preşedinte pe Traian Băsescu şi un guvern PDL”, nu vor fi alegeri corecte în 2012, relatează Mediafax.

Una din temerile PSD-ului este că „având şi administraţia şi banii în mână, PDL – chiar şi cu doar 10 la sută – poate să ne împiedice de a forma guvernul în 2012 şi să ne ducă sub 50 la sută cum a mai făcut”, a arătat politicianul, în cadrul întâlnirii cu preşedinţii organizaţiilor locale şi cu membrii Consiliului Executiv Judeţean, la Oradea.

Totdată, Adrian Năstase a susţinut că opoziţia va trebui să intervină şi pe plan extern, referindu-se la votul prin corespondenţă.

„Guvernul a trimis deja la Comisia de la Veneţia un proiect privind votul prin corespondenţă, în legătură cu care nu a consultat pe nimeni”, a arătat omul politic, citat de Mediafax.

Năstase a adăugat că Guvernul a început demersuri şi pentru implementarea sistemului de vot electronic, tot fără consultarea opoziţiei, contactând deja în acest sens „o firmă din America şi una din Polonia”.

Cele mai citite

Adevărul ascuns sub praful poluării

București este a treia cea mai poluată Capitală din UE, conform Agenției Europene de Mediu. Un raport, coordonat de Deutsche Umwelthilfe acuză România și...

Rompetrol atacă la CCR suprataxa de solidaritate

Compania Rompetrol solicitată statului și restituirea sumei de circa 580 de milioane de lei, plătită drept contribuție de solidaritate Rompetrol acuză de neconstituționalitate Ordonanța de...

Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Cu cine intră în cursă Maia Sandu pentru un nou mandat

Republica Moldova se pregătește de alegeri prezidențiale, cu un numaăr de candidați record înscrişi pe listele de candidați. Maia Sandu, actualul președinte al Republicii Moldova...
Ultima oră
Pe aceeași temă