FOTO: GettyImages.

Napoli a câștigat Cupa Italiei. Ce i-au făcut Dybala și Danilo lui Ronaldo

Napoli s-a impus pentru a șasea oară în cel mai italian stil cu putință în Cupa Italiei: victorie după un scor alb și lovituri de la 11 m.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2020 - 09:14

Napoli a produs surpriza în Cupa Italiei și a câștigat trofeul în fața celor de la Juventus Torino. Cristiano Ronaldo n-a mișcat în fața fundașilor adverși iar la final coechipierii Dybala și Danilo i-au anulat șansa de a înscrie.

Genaro Gattuso, antrenorul celor de la Napoli, este la primul mare succes din scurta-i carieră de tehnician. Napoletanii au jucat perfect în apărare și au anulat toate tentativele de pătrundere ale lui Cristiano Ronaldo. Preocupați în primul rând să nu primească gol, ei puteau decide soarta finalei în ultimul minut al meciului, atunci când la aceeași fază au trimis de două ori mingea în bară.

Cum prelungiri nu s-au mai jucat s-a trecut direct la loviturile de departajare iar Cristiano Ronaldo a ales să execute ultima lovitură, cea pe care și-o dorea decisivă în câștigarea trofeului de către Juventus. Colegii de echipă Dybala și Danilo i-au stins însă lumina starului portughez după ce au ratat și Ronaldo n-a mai apucat să tragă de la punctul cu var, centralul fluierase sfârșitul meciului la 4 – 2 pentru Napoli.

Comentarii