18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportMotiunea PD va fi dezbatuta saptamana viitoare

Motiunea PD va fi dezbatuta saptamana viitoare

Motiunea initiata de PD sub denumirea "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!" va fi prezentata joi dimineata camerelor reunite ale Parlamentului urmand a fi dezbatuta luni, 11 iunie – au declarat pentru Rl surse parlamentare.

Potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, la Birourile Permanente reunite se va stabili calendarul de dezbatere a motiunii.

"Intr-o prima sedinta, care va fi probabil in aceasta saptamana, se va citi motiunea de catre initiator, dupa care, in termen de trei zile, ea se va dezbate si se va supune la vot", a explicat Olteanu.

Presedintele Camerei Deputatilor a afirmat ca, cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare, va avea loc dezbaterea si votul pe marginea motiunii.

Motiunea de cenzura a mai fost depusa de doua ori, dar a fost retrimisa grupurilor parlamentare ale democratilor, dupa ce s-a constatat ca nu exista numarul suficient de semnaturi pentru inregistrarea sa.

Cele mai citite

Economia mondială e în proces de stabilizare

OCDE se așteaptă la un avans de 3,2% al economiei mondiale până în 2025 Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică a îmbunătățit previziunile economice pentru...

Rareș Bogdan avertizează asupra unui dezastru economic cauzat de politica PSD și a lui Marcel Ciolacu

Rareş Bogdan a lansat miercuri seară un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu și a liderilor PSD pe care îi acuză de faptul că...

De ce Donald Trump vrea să amenințe Iranul cu „distrugerea”

Donald Trump a declarat miercuri că ar trebui să ameninţe Iranul cu "distrugerea" dacă această ţară ar ataca un candidat la alegerile americane, declaraţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă