14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportMomente dramatice la EURO 2020. Cum a fost adus înapoi la viață...

Momente dramatice la EURO 2020. Cum a fost adus înapoi la viață fotbalistul Christian Eriksen

„Am fost chemaţi imediat ce Christian a căzut. Nu l-am văzut, dar era destul de clar că îşi pierduse cunoştinţa. Când am ajuns la el, era pe o parte, respira şi îi simţeam pulsul. Dar dintr-o dată nu s-au mai auzit bătăile inimii şi am început masajul cardiac. Ajutorul a venit foarte, foarte repede de la personalul medical şi, cu ajutorul lor, am reuşit să facem ceea ce trebuia să facem. Am început să intervenim pentru a-l menţine în viaţă. Din fericire, Christian s-a agăţat de viaţă”, a spus medicul Morten Boesen, potrivit Gazetta dello Sport.

Presa internaţională scrie că, cel mai probabil, Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator.

Fotbalistul din selecţionata Danemarcei a căzut brusc pe teren fără ca cineva să-l lovească. Jucătorii care şi-au dat seama că este grav au sărit să îl ajute să nu îşi înghită limba.

Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit la jumătatea meciului de deschidere al echipei sale la Euro 2020.

Suporterii şi echipele medicale s-au repezit la el după ce acesta s-a prăbuşit.

Jucătorii din ambele părţi au format un zid în jurul jucătorului, încercând să blocheze vederea sa, în timp ce jucătorul de la Inter Milano era resuscitat.

La un moment dat, soţia fotbalistului, în lacrimi, a intrat pe teren şi a vorbit cu căpitanul naţionalei, Simon Kjaer.

Christian Dannemann Eriksen, 29 de ani, este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziţia de mijlocaş. El a debutat la echipa naţională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, şi a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă