Mircea Lucescu a demisionat înainte de a apuca să antreneze la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a renunțat la contractul semnat cu echipa din Ucraina după ce suporterii l-au respins categoric și l-au amenințat.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2020 - 09:28

Mircea Lucescu a fost doar câteva zile cel mai vârstic antrenor din lume în fotbalul profesionist. Contractul semnat cu Dinamo Kiev nu s-a materializat, tehnicianul anunțând că renunță să antreneze echipa după ce s-a lovit de reacția violentă a fanilor echipei.

„Îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susținere echipa are atâta nevoie în momentele de încleștare sportivă. N-am fost niciodată un laș, am acceptat provocările sportive, dovadă trecerea de la Galatasaray la Beșiktaș sau de la Dinamo București la Rapid București, cu suporteri într-o mare rivalitate, dar corecți, care m-au primit cu speranță și cu brațele deschise și cu care am reușit cucerirea titlurilor din țările respective.”, și-a explicat gestul Mircea Lucescu într-un comunicat de presă trimis gsp.ro.

Tehnicianul a mai spus că nu poate să accepte ca fanii echipei să acționeze împotriva intereselor clubului. Aceștia nu au uitat că vreme de 12 ani Mircea Lucescu a defilat în campionat cu rivala Șahtior Donețk și că nu de puține ori antrenorul român a acuzat echipa din Kiev că nu acționează doar pe teren.

Comentarii