Messi, cu un ochi râde, cu un ochi plânge

Messi a marcat golul 700 al carierei dar egalul de pe teren propriu cu Atletico Madrid i-a stricat sărbătoarea celui mai bun fotbalist din lume.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2020 - 09:19

Leo Messi mai avea nevoie de un gol pentru a atinge borna cu numărul 700 și a înscris din lovitură de la 11 metri cu o „scăriță” de pus în rama amintirilor de neuitat. Barcelona avea la acel moment 2 – 1 cu Atletico Madrid și startul argentinian jubila. Finalul de meci l-a prins însă trist, golul egalizator (Saul din penalty) fixând un 2 – 2 sinonim cu pierderea campionatului în Spania.

Barcelona – Atletico Madrid a fost meciul loviturilor de la 11 metri, trei acordate dar patru executate după ce arbitrul de centru a dictat în minutul 19 repetarea loviturii ratate de Diego Costa iar madrilenii au punctat prin Saul, înlocuitorul celui ce irosise prima dată. Diego Costa a fost ghinionistul serii, el deschizând scorul cu o minge trimisă în proprie poartă în minutul 11.

Egalul catalanilor îi mențin pe aceștia la un punct în spatele celor de la Real Madrid care în afara avansului minim mai au un meci în minus (cu Getafe pe teren propriu) și se bucură de avantajul meciurilor directe, criteriu aplicabil dacă la finalul sezonului cele două echipe vor termina la egalitate de puncte.

Comentarii