Mesajul pe care Halep i l-a transmis lui Marius Copil înainte de finala turneului de la Basel

Marius Copil va juca duminică. 28 octombrie, meciul carierei. Sportivul român de 28 de ani s-a calificat în finala turneului de la Basel, acolo unde se va întâlni cu unul dintre cele mai importante nume din tenisul mondial, Roger Federer.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2018 - 12:17

Performaţa lui Copil nu a fost trecută cu vederea nici de numărul 1 WTA. Simona Halep îi ţine pumnii jucătorului nostru în confruntarea cu marele campion elveţian.

”Multă bafta, Marius! Suntem cu tine!!”, a fost mesajul postat pe Twitter de cea mai bună jucătoare a lumii, care l-a şi felicitat pe Copil, pentru parcursul de la Basel.

Roger Federer, în vârstă de 37 ani, a câştigat de opt ori până acum turneul din oraşul său natal, disputând 13 finale. Ultima înfrângere a fost în 2013, când a pierdut finala în faţa argentinianul Juan Martin Del Potro.

În schimb, Marius Copil este primul jucător venit din calificări care accede în finală la Basel, după cipriotul Marcos Baghdatis, în 2005. În plus, românul este jucătorul cel mai slab clasat care ajunge în utlimul act, după Patrick McEnroe, locul 100 ATP, în 1994.

Meciul dintre cei doi se va disputa duminică, 28 octombrie, de la ora 16:00.

Comentarii