30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMeci senzațional: Leeds 2-4 Manchester United

Meci senzațional: Leeds 2-4 Manchester United

Leeds United a găzduit pe Manchester United în Premier League, într-un meci nebun.

Leeds United a luat bătaie de la Manchester United într-un thriller absolut pe Elland Road. Echipa de pe Wembley a înscris nu mai puțin de 4 goluri.

Anthony Elanga a înscris pentru 4-2 după ce Rodrigo și Rafinha au marcat la o distanță de 59 de secunde pentru Leeds.

Pentru Jesse Lingard este primul meci în Premier League, în timp ce Daniel James a fost titular pentru Leeds, la doar cinci luni de la transferul său.

Cristiano Ronaldo, ironizat de un puști

Tânărul suporter care l-a luat peste picior pe Cristiano Ronaldo a venit pe Ellan Road cu o pancartă imensă, în speranța că mesajul său va fi văzut de adversarul favoriților săi, potrivit Fanatik.

Puștiul este un admirator al lui Rapinha, cel care a marcat al doilea gol al gazdelor, și a încercat să obțină tricoul brazilianului chiar prin intermediul lui CR7.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă