FOTO: GETTY IMAGES

Meci nebun în Champions League! Un fotbalist a avut trei goluri anulate

Un meci desfășurat miercuri în Champions League va intra în istoria competiției după ce un jucător a marcat de trei ori și de fiecare dată golul a fost anulat după o decizie VAR.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 29.10.2020 - 13:08

Juventus Torino și Barcelona au oferit un meci nebun în Champions League miercuri seară. La final s-au bucurat Messi și compania pentru o victorie cu 2 – 0, goluri marcate de Dembele în minutul 14 și Messi în minutul 91, din lovitură de la 11 metri.

Meciul va rămâne în istoria competiției după ce trei goluri realizate de același fotbalist, Alvaro Morata, au fost anulate după consultarea sistemului video VAR pentru același motiv, ofsaid.

Este vorba de goluri marcate la scorul de 1 – 0 pentru Barcelona, reușite în minutele 15 și 30 în prima repriză și 55 în partea secundă a jocului dominat de trupa lui Ronald Koeman.

În urma victoriei, Barcelona conduce cu maxim de puncte după două meciuri, fiind urmată de Juventus, 3 puncte, Dinamo Kyev și Ferencvaros, cu câte 1 punct. Cele două echipe au remizat miercuri, scor 2 – 2, meci în care echipa antrenată de Mircea Lucescu a condus cu 2 – 0 și a fost egalată în ultimul minut.

Comentarii