Marius Vizer, reales președinte al Federației Internaționale de Judo

Austriacul de origine română Marius Vizer a fost reales, în unanimitate, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo (IJF), în cadrul Congresului acestei organizaţii, care are sediul la Budapesta.

Share

Rl online 0 comentarii

04.06.2021 - 11:24

Vizer se află în funcţie din 2007, iar acum va începe ''dezvoltarea unui nou ciclu care să propulseze judo către noi culmi'', potrivit site-ului forului mondial.

''Împreună, în următorii patru ani, vom face lucrurile mai bine şi vom susţine şi mai puternic federaţiile naţionale şi continentale'', a subliniat Vizer.

''Cred că prin unitate, încredere şi solidaritate putem ridica judoul la nivelul următor. Asta vom face începând de azi'', a întărit Vizer, care a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte.

În şedinţa Comitetului Executiv de miercuri, Vizer a propus numirea lui Vlad Marinescu în funcţia de director general al IJF, iar nominalizarea a fost ratificată prin aclamaţii. Marinescu, aflat în cadrul IJF din 2003, este din 2020 preşedintele Federaţiei Internaţionale Esports (a sporturilor electronice). El este fiul lui sensei Florentin Marinescu, preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, cel care fost preparatorul fizic al Stelei în 1986, când cucerea Cupa Campionilor Europeni la fotbal.

Comentarii