Liga I: Astra Giurgiu a "demolat-o" pe Poli Iași. Budescu a făcut spectacol

Astra Giurgiu a învins-o acasă pe Politehnica Iaşi, cu scorul de 4-0, într-un meci care a avut loc luni în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.11.2019 - 20:37

Astra a confirmat că traversează o perioadă bună şi este neînvinsă de patru meciuri. Constantin Budescu a deschis scorul direct din corner în minutul 27, oferind unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului.

Ieşenii au rămas în zece oameni în min. 45+2, când Francisc Cristea a văzut al doilea galben. Chiar în inferioritate numerică, oaspeţii au avut o evoluţie destul de bună până în ultimul sfert de oră al timpului regulamentar, când au cedat complet.

Valentin Gheorghe a majorat diferenţa pe contraatac în minutul 76, valorificând pasa lui Begue. Budescu a punctat din nou în minutul 81, cu o execuţie spectaculoasă din unghi cu exteriorul. Şase minute mai târziu, Valentin Gheorghe a izbutit şi el dubla şi a ajuns la şapte goluri în acest campionat.

Astra are acum 25 de puncte şi a urcat pe poziţia a treia a clasamentului.

Poli Iaşi, cu 21 de puncte, se află pe locul 8. Echipa lui Mihai Teja are o singură victorie în ultimele nouă meciuri (2-1 cu CFR Cluj în etapa precedentă).

Comentarii