16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSportLegea berii a cazut la reexaminare

Legea berii a cazut la reexaminare

Plenul Camerei Deputatilor a respins astazi, pe articole, legea care ar fi anulat datoriile inregistrate de intreprinderile mici si mijlocii din industria berii pana la sfarsitul anului 2003, informeaza The Money Channel.

Deputatii au votat impotriva celor zece puncte ale raportului suplimentar de adoptare propus de Comisia de buget-finante, astfel incat, la votul final, proiectul de lege nu mai avea nici titlu. Presedintele de sedinta, Bogdan Olteanu, a supus votului plenului raportul de adoptare, dupa ce fusesera respinse si titlul si articolele. Raportul a fost respins.

Toate partidele s-au pronuntat impotriva proiectului de lege, care introducea, spun unii parlamentari, masuri discriminatorii intre producatorii de bere.

Proiectul de act normativ a fost initiat de trei democrati si doi liberali, printre care Cristian Adomnitei, Gratiela Iordache si Cristian Boureanu.

Actul normativ, in forma sa initiala, a fost respins la promulgare de catre presedintele Traian Basescu. La reexaminarea de astazi, a doua, de fapt, initiatorii nu si-au mai sustinut propriul proiect, iar liberalul Cristian Adomnitei chiar si-a retras semnatura de pe proiectul legislativ. 

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă