21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportIonuț Radu pleacă de la Genoa

Ionuț Radu pleacă de la Genoa

Anunțul a fost făcut de Oscar Damiani, impresarul său, în cadrul unui talk show pe teme sportive, la Radio Rai.

În primul meci din 2020, câștigat acasă cu 2-1 împotriva lui Sassuolo, noul antrenor al „grifonilor”, Davide Nicola, l-a utilizat între buturi pe Mattia Perin, recent împrumutat de la campioana Juventus.

„Nicola a fost clar, a spus că nu va exista rotaţia portarilor şi în mod sigur Radu nu poate rămâne la Genoa să fie rezerva lui Perin, cu tot respectul pe care îl am pentru acest portar. Vom analiza cu jucătorul, cu Genoa şi cu Inter cea mai bună soluţie, eu cred că Radu are dreptul să fie numărul unu. Altfel, vom vedea alte alternative, ca revenirea la Inter. E o problemă pentru care trebuie să găsim o soluţie”, a spus impresarul românului.

Considerat unul dintre cei mai buni portari din Serie A, Ionuț Radu a încasat cele mai multe goluri din prima ligă italiană în acest sezon, dar prestațiile românului au fost apreciate de presa din „Cizmă”.

În vârstă de 22 de ani, Radu a fost achiziționat vara trecută de Inter Milano, nerazzurrii plătind pentru serviciile sale nu mai puțin de 15 milioane de euro. Ulterior, goalkeeper-ul român a fost lăsat împrumut la Genoa până la finalul sezonului 2019/2020.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă