Ionuț Radu pleacă de la Genoa

Ajuns rezervă după transferul lui Perin, portarul român Ionuţ Radu este decis să plece de la Genoa în perioada de transferuri din luna ianuarie.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2020 - 09:34

Anunțul a fost făcut de Oscar Damiani, impresarul său, în cadrul unui talk show pe teme sportive, la Radio Rai.

În primul meci din 2020, câștigat acasă cu 2-1 împotriva lui Sassuolo, noul antrenor al „grifonilor”, Davide Nicola, l-a utilizat între buturi pe Mattia Perin, recent împrumutat de la campioana Juventus.

„Nicola a fost clar, a spus că nu va exista rotaţia portarilor şi în mod sigur Radu nu poate rămâne la Genoa să fie rezerva lui Perin, cu tot respectul pe care îl am pentru acest portar. Vom analiza cu jucătorul, cu Genoa şi cu Inter cea mai bună soluţie, eu cred că Radu are dreptul să fie numărul unu. Altfel, vom vedea alte alternative, ca revenirea la Inter. E o problemă pentru care trebuie să găsim o soluţie”, a spus impresarul românului.

Considerat unul dintre cei mai buni portari din Serie A, Ionuț Radu a încasat cele mai multe goluri din prima ligă italiană în acest sezon, dar prestațiile românului au fost apreciate de presa din „Cizmă”.

În vârstă de 22 de ani, Radu a fost achiziționat vara trecută de Inter Milano, nerazzurrii plătind pentru serviciile sale nu mai puțin de 15 milioane de euro. Ulterior, goalkeeper-ul român a fost lăsat împrumut la Genoa până la finalul sezonului 2019/2020.

Comentarii