8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportIntelbet devine Legalbet! Ce trebuie sa stie pariorii romani despre aceasta schimbare?

Intelbet devine Legalbet! Ce trebuie sa stie pariorii romani despre aceasta schimbare?

Intelbet a trecut recent printr-un proces de rebranding, iar noul nume si noua adresa a site-ului este acum legalbet.ro!

Intelbet a intrat pe piata din Romania in anul 2016, iar astazi are deja peste o mie de utilizatori inregistrati. Din echipa Legalbet fac parte nume sonore, precum jurnalistul Mihai Mironica, fostul star al Barcelonei Julio Salinas, sau experimentatul jurnalist spaniol Borja Pardo.

Recent, site-ul a trecut printr-un proces de rebranding care vizeaza in principal numele site-ului si adresa domeniului. Toate sectiunile de pe site au ramas exact ca inainte, iar compania isi doreste prin acest rebranding sa sublinieze inca o data viziunea si filozofia de business dupa care isi ghideaza activitatea.

Site-ul Intelbet a fost lansat in Rusia in anul 2006, iar in anul 2016 a inceput expansiunea sip e alte piete din Europa. Mai intai in Romania, in anul 2016, cateva luni mai tarziu in Spania si in anul 2017 in Kazahstan. Sub noua denumire, Legalbet va lua cu asalt si alte piete din Europa unde domeniul pariurilor este clar reglementat si ofera posibilitatea obtinerii unei licente.

Premii mai mari pentru pariorii din Romania

Odata cu acest rebranding, pe site a fost publicat un comunicat de presa prin intermediul caruia am aflat informatii importante pentru pariorii din Romania.

In primul rand, pariorii vor beneficia de premii mai mari pentru concursurile care se organizeaza pe site, odata cu apropierea Campionatului Mondial.

Momentan este in desfasurare un concurs pe site unde utilizatorii site-ului se intrec cu tipsterii Legalbet. Fiecare pont postat pe site vine impreuna cu un sistem de votare, iar utilizatorii site-ului sunt indemnati sa viteze cu “Da” sau “Nu”, respectiv pontul va fi castigator sau pierzator. La final de luna, fondul de premiere se imparte intre primii 8 clasati, iar castigatorul devine astfel “Expertul Expertilor”.

Echipa de tipsteri se extinde

Surse din cadrul site-ului au anuntat extinderea echipei de tipsteri, echipa care momentan insumeaza 4 pariori profesionisti si 3 experti. Pariorii profesionisti, asa cum sunt ei denumiti pe site, sunt pariori cu experienta vasta in domeniul pariurilor si fiecare este specializat pe unul sau mai multe sporturi, inclusiv sporturi mai putin populare la noi in tara precum biathlon, snooker sau sporturi de iarna. Cei 3 experti nu mai au nevoie de nicio prezentare – este vorba de jurnalistul Mihai Miornica, fostul atacant al Barcelonei Julio Salinas si experimentatul jurnalist spaniol Borja Pardo.

Reprezentantii site-ului legalbet.ro isi doresc ca pana la inceputul Cupei Mondiale echipa de tipsteri sa insumeze minim 10 pariori cu rezultate excelente, astfel incat utilizatorii site-ului sa se bucure de tot mai multe ponturi castigatoare.

Ratingurile si recenziile caselor de pariuri raman piatra de temelie a site-ului

Comunitatea Leglbet este deja numeroasa si aduna in jurul sau pariori cu experienta semnificativa in spate si care impartasesc in permanenta experientele lor la pariuri cu ceilalti membri ai comunitatii.

Fiecare membru contribuie cu feedback la adresa caselor de pariuri, acest feedback fiind de un real folos pentru ceilalti membri ai comunitatii. Fie o casa de pariuri nu proceseaza retragerile intr-un timp decent, fie limiteaza pariorii la cel mai mic castig, toate aceste informatii sunt venite de la pariori si sunt menite sa ajute ceilalti membri ai comunitatii.

Totodata, utilizatorii site-ului pot depune si reclamatii la adresa caselor de pariuri la care pariaza, iar Legalbet preia aceste reclamatii si face tot posibilul sa rezolve situatia cu reprezentantii casei de pariuri respective. Legalbet a recuperate deja sume importante pentru pariori si a ajutat la solutionarea disputelor dintre acestia si casele de pariuri in numeroase cazuri.

Toate aceste feebackuri, reclamatii, dar si calcule precise a caror obiectivitate si onestitate nu poate fi pusa la indoiala, se concretizeaza in ratinguri ale caselor de pariuri. Sunt mai multe astfel de ratinguri momentan pe site, astfel incat pariorii sa fie informati in ceea ce priveste toate aspectele atunci cand aleg o anumita casa de pariuri. Dintre aceste ratinguri ele mai importante sunt:

– Ratingul popularitatii – este o ierarhie a caselor de pariuri in functie de voturile utilizatorilor

Ratingul in functie de cote – au fost facute calcule matematice precise pentru a determina marja de profit cu care opereaza casele de pariuri. Cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mare, cu atat cotele sunt mai mici. Si invers.

Ratingul in functie de oferta – unele case de pariuri au mai multe sporturi in oferta, mai multe optiuni de pariere pentru fiecare eveniment in parte, in timp ce alte case de pariuri au doar sporturile principale si optiuni de pariuri limitate. Cu siguranta aceste aspecte sunt esentiale pentru pariori, asadar consulta acest rating inainte de a lua o decizie.

Ratingul in functie de platforma de pariuri live – diferentele intre casele de pariuri din Romania sunt mari in aceasta privinta, iar  daca esti adeptul pariurilor live, informeaza-te din acest rating inainte de a te hotari unde pariezi.

Asadar, acest rebranding nu aduce schimbari in ceea ce priveste sectiuile site-ului, insa se anunta schimbari importante care cu siguranta vor fi pe placul utilizatorilor site-ului!  

***

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor. 

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă