31.4 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSportHandbalÎncă un an pe banca „tigrilor”. Eliodor Voica continuă la CSM București

Încă un an pe banca „tigrilor”. Eliodor Voica continuă la CSM București

Formația de handbal masculin CSM București i-a prelungit contractul antrenorului Eliodor Voica, cel care se va afla pe banca tehnică a „tigrilor” şi în sezonul viitor.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani o antrenează pe CSM Bucureşti din iulie 2020. A mai condus formaţiile Dinamo Bucureşti, HC Buzău şi Ştiinţa Bacău, dar şi echipa naţională masculină.

A câştigat campionatul intern de două ori cu Dinamo, cu care a fost prezent şi în EHF Champions League. De asemenea, Voica are în palmares o Cupă a României şi o Supercupă.

În sezonul recent încheiat, CSM s-a clasat pe locul cinci în Liga Zimbrilor şi a câştigat finala mică a Cupei României.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Buletinele de vot din hârtie care nu zgârie rău ar putea fi reutilizate

Ilustrație: Marian Avramescu Țară prietenoasă cu mediul înconjurător și dedicată reciclării, chiar și în situația în care nu are un Sistem de Granție Returnare...
Ultima oră
Pe aceeași temă