12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportHagi despre partida cu Astra: Ambele echipe vor căuta să câştige

Hagi despre partida cu Astra: Ambele echipe vor căuta să câştige

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Astra are jucători foarte tehnici, iar echipa sa trebuie să facă un meci foarte bun pentru a obţine un rezultat pozitiv.

“Este o deplasare la o echipă foarte bună, care are în lot foarte tehnici, foarte buni atacanţi buni, mijlocaşi buni, fundaşi care au calitate, care produc dacă sunt lăsaţi şi un joc foarte bun, marchează goluri aşa că pe acest aspecte ne-am pregătit să încercăm să facem un meci foarte bun într-o deplasare unde trebuie să producem rezultat. Ambele echipe vor căuta să câştige pentru că e nevoie de puncte şi de victorii pentru a lupta fiecare să intre în playoff. Aşa că miza e mare, sperăm ca să facem un meci bun şi să ne ridicăm la înălţimea acestor meciuri, acestei presiuni”, a afirmat Hagi.

El crede că meciul cu Astra nu este decisiv. “E un meci, dar nu e decisiv. E doar un meci, nu e decisiv, mai sunt încă trei meciuri după aceea de disputat şi pentru noi şi pentru ei”, a explicat antrenorul.

El nu va putea conta în partida cu Astra pe Eric, Măţan şi Buzbuchi accidentaţi, iar Vână şi Lyes Houri sunt suspendaţi. Hagi spune că revine Drăguş care nu a jucat împotriva Craiovei, fiind suspendat.

Întrebat ce părere are despre faptul că se va întâlni cu fostul său elev Denis Alibec, Hagi a răspuns: “E un jucător foarte bun, foarte talent pe care l-am apreciat şi îl apreciez în continuare. Ca orice jucător talentat e capricios, dar supertalent, care pe mine ca antrenor sau ca unul care văd fotbal mă bucură. Arată bine şi e în condiţii foarte bune. Sper ca noi să o facem mai bine, iar el să nu facă un meci foarte bun”.

Meciul dintre Astra şi Viitorul are loc vineri, de la ora 20.00, pe stadionul din Giurgiu.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă