Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fotbalul se schimbă în pandemie: o nouă regulă, prelungită un an

Regula celor cinci schimbări de jucători în timpul unui meci de fotbal, introdusă ca efect al pandemiei de coronavirus, se menține până în iulie – august 2021.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2020 - 09:46

IFAB (International Football Association Board) a decis să prelungească opțiunea ca echipele de fotbal să poată efectua maxim cinci înlocuiri de jucători la fiecare meci, și nu trei cum era până la oprirea fotbalului, cauzată de pandemia de Covid-19.

Decizia luată inițial doar pentru competițiile de fotbal ce se încheiau până la sfârșitul anului 2020 a fost prelungită până în vara anului viitor. Astfel, cinci înlocuiri pe meci sunt permise pentru competițiile interne ce își încheie partidele până la 31 iulie 2021 și pentru competițiile internaționale ce se încheie până în iulie/august 2021.

Comentarii

loading...