31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVine și recompensa după victoria cu RFS! Ce suma va câștiga FCSB...

Vine și recompensa după victoria cu RFS! Ce suma va câștiga FCSB în urma victoriei din Europa League

FCSB a învins RFS cu 4-1 în Europa League și ocupă locul 2 în clasament, având 3 puncte, la egalitate cu Ajax Amsterdam.

Echipa FCSB, antrenată de Elias Charalambous, a obținut o victorie clară, cu scorul de 4-1, în meciul împotriva echipei RFS, în cadrul fazei ligii Europa League. Această victorie nu doar că a adus trei puncte importante în clasament, dar și un câștig financiar substanțial, conform politicilor de recompensare ale UEFA. FCSB se află acum pe locul 2 în grupă, la egalitate de puncte cu Ajax Amsterdam, care a câștigat meciul său cu 4-0.

Influx financiar pentru FCSB după victoria cu 4-1 contra RFS

Pentru fiecare victorie în Europa League, UEFA acordă un premiu de 450.000 de euro, iar FCSB a adăugat această sumă la câștigurile sale din competiție. În plus, clubul a obținut deja 4,3 milioane de euro pentru calificarea în faza ligii Europa League, ceea ce reprezintă o sursă importantă de venit pentru echipă.

Pe lângă premiile oferite de UEFA, clubul a avut un alt avantaj financiar, generat de vânzările de bilete. Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat recent că a reușit să strângă 2,5 milioane de euro din bilete pentru cele patru meciuri de acasă din faza ligii.

Abonamentele pentru meciurile de acasă din Europa League, inclusiv confruntarea cu Manchester United, programată pentru ianuarie 2025, au fost vândute la prețuri variind între 150 și 1.650 de lei, oferind clubului o sursă suplimentară de venit.

Programul lui FCSB în Europa League

  • FCSB – RFS 4-1
  • 3 octombrie 2024: PAOK – FCSB, ora 22:00
  • 24 octombrie 2024: Rangers – FCSB, ora 22:00
  • 7 noiembrie 2024: FCSB – Midtjylland, ora 19:45
  • 28 noiembrie 2024: FCSB – Olympiakos, ora 22:00
  • 12 decembrie 2024: Hoffenheim – FCSB, ora 19:45
  • 23 ianuarie 2025: Qarabag – FCSB, ora 19:45
  • 30 ianuarie 2025: FCSB – Manchester United, ora 22:00
Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

60 de „supraviețuitoare” îl acuză pe fostul șef al Harrods, Al-Fayed, de abuz sexual: avocați.

Aproximativ 60 de femei au ieșit acum în față pentru a susține că au fost abuzate sexual de fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed...

Caz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Serhat Akin, fost internațional turc și jucător de la Fenerbahce, a fost împușcat în picior joi seara, la ieșirea dintr-un studio TV, după ce...

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...
Ultima oră
Pe aceeași temă