15.2 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSportFotbalVeste proastă pentru olteni! Alex Mitriță va rata meciul cu Farul

Veste proastă pentru olteni! Alex Mitriță va rata meciul cu Farul

Universitatea Craiova se pregătește pentru o confruntare dificilă cu Farul Constanța în runda cu numărul 14 din Superliga României, dar vestea proastă pentru olteni este că Alex Mitriță nu va fi disponibil pentru acest meci crucial.

Duelul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova este programat pentru luni, 28 octombrie, la ora 21:00, și se anunță a fi un meci cu implicații semnificative în clasamentul Superligii. Universitatea Craiova se află pe locul secund, cu 21 de puncte, în timp ce Farul, antrenată de Gheorghe Hagi, se zbate pe locul 14, cu doar 13 puncte după o înfrângere drastică în fața Rapidului, scor 5-0. Această diferență de puncte reflectă o formă inconstantă pentru Farul, care a suferit înfrângeri în ultimele partide, inclusiv una fără puncte în ultimele două etape.

Absența lui Mitriță, o pierdere importantă pentru Craiova

Alex Mitriță, mijlocașul ofensiv al Craiovei, nu va putea să ajute echipa în acest meci din cauza unor probleme medicale. Conform surselor, el nu a participat la antrenamente în această săptămână din cauza unor dureri la picior, ceea ce a dus la decizia de a-l exclude din lot pentru întâlnirea cu Farul. Această absență reprezintă o pierdere semnificativă pentru echipa lui Costel Gâlcă, având în vedere rolul esențial pe care Mitriță îl joacă în atac.

Recent, Mitriță s-a confruntat și cu nemulțumirea fanilor după prestația sa slabă în meciul anterior, încheiat la egalitate, 0-0, cu Botoșani. Suporterii Universității Craiova au început să-l huiduie pe jucător, iar tensiunile dintre galerie și acesta au escaladat după o serie de rezultate slabe. Deși a încercat să răspundă criticilor, afirmând că echipa trebuie să rămână unită și să aibă răbdare, situația sa a devenit complicată.

În absența lui Mitriță, Universitatea Craiova va trebui să se regrupeze și să găsească soluții pentru a obține un rezultat favorabil pe terenul Farului.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Geoană a pus carul înaintea boului

Întrebat într-un interviu pentru Radio Europa Liberă ce rezultate a avut vizita la Moscova, din 2009, Mircea Geoană, candidat la președinția României, a...

TOP 5 lucruri pe care să le faci astfel încât să te întorci fără griji din vacanță

Planifici o vacanță și vrei ca întoarcerea ta să fie cât mai plăcută posibil? Ți-am pregătit o listă de cinci sfaturi cu lucruri pe...

Horoscop 26 octombrie 2024. Capricornii sunt în centrul atenției

Horoscop 26 octombrie 2024. În acest weekend, influențele cosmice ne îndeamnă să ne reconectăm cu sinele nostru interior și să ne evaluăm relațiile cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă