11.6 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova, fără Elvir Koljic în meciul cu FC Botoșani!

Universitatea Craiova, fără Elvir Koljic în meciul cu FC Botoșani!

Universitatea Craiova se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu FC Botoșani, Costel Gâlcă neputând să se bazeze pe atacantul Elvir Koljic.

Universitatea Craiova va avea o misiune dificilă în următoarea confruntare din Superligă împotriva lui FC Botoșani, programată duminică, 20 octombrie, de la ora 20:00. Principalul atacant al echipei, Elvir Koljic, nu va putea evolua din cauza unei accidentări care l-a ținut pe tușă și în ultimele săptămâni. Conform fanatik.ro, pauza competițională recent încheiată nu a fost suficientă pentru ca jucătorul bosniac să se recupereze complet, iar acesta va rata și duelul cu moldovenii.

Absențe importante în lotul lui Costel Gâlcă

Această absență reprezintă o lovitură pentru antrenorul Costel Gâlcă, care se confruntă cu dificultăți în alcătuirea unui prim „11” competitiv, în special din cauza problemelor din compartimentul ofensiv. Koljic, fiind singurul atacant central de meserie din lotul oltenilor, va lăsa un gol important în ofensiva echipei.

Pe lângă lipsa lui Koljic, există și incertitudini legate de prezența lui Jose Maldonado, care a întâmpinat dificultăți la revenirea din Honduras. Acesta a pierdut zborul inițial către România și a sosit cu întârziere, motiv pentru care este posibil să nu fie în cea mai bună formă din cauza schimbării fusului orar.

Debutul lui Alex Cicâldău la Craiova, tot mai aproape

Un alt subiect de interes pentru fanii Universității Craiova este debutul lui Alex Cicâldău, jucător transferat în această vară, dar care nu a apucat încă să evolueze în noul sezon din cauza unor probleme medicale. Costel Gâlcă a confirmat că mijlocașul va fi disponibil în curând și că se așteaptă ca acesta să contribuie semnificativ la evoluția echipei în perioada următoare.

„Cu siguranţă va intra. Îmi doresc să ne ajute. Sunt mulţi jucători care vor da un salt echipei când vor fi la 100%. Cu toţi jucătorii apţi şi la capacitate maximă, am fi arătat altfel”, a declarat Gâlcă, subliniind faptul că absențele din lot au influențat parcursul echipei.

Deși Universitatea Craiova ocupă momentan locul secund în Superligă, cu 20 de puncte obținute în 12 partide, echipa a avut parte de un sezon cu multe fluctuații. Revenirea unor jucători importanți, precum Cicâldău, și soluționarea problemelor de efectiv ar putea aduce stabilitate în jocul echipei și ar ajuta oltenii să rămână în lupta pentru titlu.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

A murit Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo și Rapid!

Constantin Anghelache, fost președinte al cluburilor Dinamo și Rapid, s-a stins din viață joi noaptea, la vârsta de 78 de ani. Constantin Anghelache a fost...

Dinamo, învinsă de PSG după un final tensionat în Liga Campionilor!

Dinamo București a fost foarte aproape de o victorie importantă pe terenul celor de la PSG, dar a pierdut la limită, scor 35-32, în...

Marcel Ciolacu: România va intra anul acesta în Schengen şi cu graniţele terestre

Premierul a afirmat că a rezolvat Schengen, după un eşec al fostului prim-ministru Marcel Ciolacu a declarat că are „mai multe informații” care îi permit...
Ultima oră
Pe aceeași temă