11.6 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportFotbalTrent Alexander-Arnold, aproape de Real Madrid! Fundașul și-a dat acordul verbal

Trent Alexander-Arnold, aproape de Real Madrid! Fundașul și-a dat acordul verbal

Trent Alexander-Arnold și-a dat acordul verbal pentru a juca la Real Madrid începând din vara anului 2025, iar transferul pare o simplă formalitate.

Trent Alexander-Arnold, unul dintre cei mai valoroși fundași dreapta din lume, este foarte aproape de a părăsi Liverpool pentru a se alătura celor de la Real Madrid. Conform jurnalistului spaniol Ramon Alvarez de Mon, fotbalistul în vârstă de 26 de ani și-a exprimat deja intenția de a semna cu echipa spaniolă în vara lui 2025, când contractul său cu Liverpool va expira.

Real Madrid, aproape de a semna cu Alexander-Arnold

Deși fundașul nu a semnat oficial un contract cu Real Madrid din cauza restricțiilor regulamentare, care nu permit acest lucru înainte de 1 ianuarie 2025, acordul verbal este considerat suficient de puternic pentru ca acest transfer să fie privit ca o certitudine. Spaniolii de la „Fichajes” au subliniat că mutarea este „doar o chestiune de timp”, deoarece Alexander-Arnold nu a acceptat o prelungire a contractului cu Liverpool, ceea ce sugerează clar intențiile sale.

Real Madrid dorește transferul din ianuarie

Deși contractul lui Alexander-Arnold cu Real Madrid ar urma să intre în vigoare începând cu 1 iulie 2025, echipa spaniolă ar prefera să-l aducă pe jucător încă din ianuarie, mai ales în contextul accidentării grave a lui Dani Carvajal. Pentru a grăbi transferul, Real Madrid este dispusă să achite o sumă cuprinsă între 8 și 10 milioane de euro, o sumă considerabil mai mică decât valoarea sa de piață, dar rezonabilă având în vedere că jucătorul ar putea pleca gratis la finalul sezonului.

Această sumă reprezintă o opțiune atractivă pentru Liverpool, care ar putea pierde jucătorul gratuit la finalul sezonului, dacă nu reușește să-l vândă în iarnă. Clubul englez se află astfel într-o situație delicată: să accepte o sumă modestă acum sau să-l piardă fără a încasa nimic la vară.

Un produs al academiei Liverpool

Trent Alexander-Arnold este un produs al academiei lui Liverpool și a avut un impact major încă de la debutul său. În cele 319 partide jucate pentru „cormorani”, fundașul dreapta a marcat 19 goluri și a oferit 83 de pase decisive, fiind un jucător-cheie atât în apărare, cât și în faza de construcție. În plus, versatilitatea sa, care îi permite să joace și ca mijlocaș central sau mijlocaș dreapta, îl face o achiziție extrem de valoroasă pentru orice echipă.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

A murit Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo și Rapid!

Constantin Anghelache, fost președinte al cluburilor Dinamo și Rapid, s-a stins din viață joi noaptea, la vârsta de 78 de ani. Constantin Anghelache a fost...

Universitatea Craiova, fără Elvir Koljic în meciul cu FC Botoșani!

Universitatea Craiova se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu FC Botoșani, Costel Gâlcă neputând să se bazeze pe atacantul Elvir Koljic. Universitatea Craiova...

Mașina condusă de un tânăr aflat sub influența drogurilor a plonjat în râul Dâmbovița

O mașină condusă de un tânăr de 36 de ani a plonjat, în această dimineață, în râul Dâmbovița, în apropiere de Popești Leordeni. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă