23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSportFotbalSuspendare drastică pentru fotbalistul care și-a mușcat adversarul de gât!

Suspendare drastică pentru fotbalistul care și-a mușcat adversarul de gât!

Atacantul Milutin Osmajic, de la Preston North End, a primit o suspendare de opt meciuri, după ce a mușcat de gât un adversar în timpul unui meci din liga secundă engleză, Championship.

Incidentul a avut loc în timpul unei confruntări între Preston North End și Blackburn Rovers, disputată luna trecută. Meciul s-a încheiat cu o remiză albă, însă atmosfera a fost tensionată, culminând cu eliminarea fundașului Owen Beck, împrumutat de la Liverpool, pentru un atac asupra jucătorului Duane Holmes. În urma acestei eliminări, Milutin Osmajic s-a apropiat de Beck și, într-un moment de furie, l-a mușcat de gât în minutul 87 al partidei. Această acțiune a generat o reacție imediată din partea arbitrului, care i-a arătat lui Osmajic un cartonaș galben.

Detalii despre incident și pedeapsă

Federatia Engleză de Fotbal (FA) a decis să ia măsuri împotriva atacantului muntenegrean, anunțând suspendarea sa de opt meciuri, o sancțiune considerată drastică în contextul regulilor disciplinare din fotbal. Pe lângă suspendare, Osmajic a fost sancționat și cu o amendă de 15.000 de lire sterline. Incidentul a adus aminte de alte cazuri similare din trecut, cum ar fi suspendarea de 10 meciuri primită de uruguayanul Luis Suarez în 2013, după ce a mușcat un adversar, Branislav Ivanovic, în timpul unei partide din Premier League.

Osmajic a recunoscut fapta și a acceptat sancțiunea, ceea ce sugerează că înțelege gravitatea comportamentului său. FA a explicat că astfel de acțiuni nu sunt tolerate în fotbal, având în vedere că sportul ar trebui să fie un exemplu de fair-play și respect între jucători.

Această suspendare va afecta semnificativ echipa Preston North End, deoarece Osmajic este un jucător important pentru formația sa. De asemenea, incidentul a stârnit discuții în rândul fanilor și analiștilor, care subliniază necesitatea de a lua măsuri preventive pentru a evita astfel de comportamente pe teren.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

OMS aprobă primul test diagnostic in vitro pentru mpox, sprijinind lupta împotriva epidemiei

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a autorizat vineri utilizarea primului test diagnostic in vitro (DIV) pentru mpox, o măsură esențială în combaterea epidemiei actuale,...

Șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan se împacă

Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, a făcut recente dezvăluiri despre scandalul său cu Jador, subliniind o situație tensionată care a captat atenția publicului. Șoc în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă