14.4 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalȘucu îi face pe plac lui Șumudică! Finanțatorul Rapidului e gata să...

Șucu îi face pe plac lui Șumudică! Finanțatorul Rapidului e gata să transfere un fundaș

Dan Șucu vrea să îndeplinească dorința lui Marius Șumudică: Denis Ciobotariu, în vizorul lui Rapid.

Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei Rapid, se implică activ în îndeplinirea dorințelor antrenorului Marius Șumudică de a-l aduce pe fundașul Denis Ciobotariu de la Sfântu Gheorghe la Giulești. Această mișcare vine după ce antrenorul Șumudică a insistat pentru transferul lui Ciobotariu, iar inițial Viorel Moldovan discutase cu conducerea lui Sepsi despre posibilitatea mutării.

Laszlo Dioszegi: „Dacă oferta e avantajoasă, orice e posibil!”

Laszlo Dioszegi, președintele celor de la Sepsi, a confirmat că a fost contactat de Dan Șucu în legătură cu transferul lui Denis Ciobotariu. Dioszegi a declarat: „M-a sunat Dan Șucu ieri seară, dar i-am spus că sunt foarte bulversat cu antrenorul și că nu vreau să discut despre jucători. Noi n-avem nevoie acum să vindem jucători, căutăm să aducem patru jucători. Dacă e o ofertă avantajoasă pentru clubul nostru, orice e posibil. Nu ne gândim la afaceri, ne gândim să aducem jucători pentru a ieși din pasa neagră în care am intrat.”

Denis Ciobotariu, în vârstă de 26 de ani, este fundaș central și a evoluat anterior la echipe precum Dinamo, Chindia Târgoviște, CFR Cluj și Voluntari înainte de a ajunge la Sepsi în 2022. În prezent, Rapid dispune de fundași pe această poziție, inclusiv Cristian Săpunaru, Alex Pașcanu, Filip Blazek, Paul Iacob și Cristian Ignat.

În altă ordine de idei, Laszlo Dioszegi a anunțat recent demiterea antrenorului Bernd Storck, afirmând pe Facebook: „După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie să fie cel mai important din lume și lipsit de emoții! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul! Am învățat multe de la tine, Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Să știți un lucru, voi sunteți cei mai importanți, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu Botoșaniul!”

Bernd Storck preluase echipa Sepsi în decembrie 2023, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, și a fost angajat în contextul în care echipa era aproape de calificarea în grupele Conference League.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă