31.1 C
București
duminică, 30 iunie 2024
AcasăSportFotbalSeară de coșmar pentru roș-albaștri. FCSB a făcut „implozie” la Arad

Seară de coșmar pentru roș-albaștri. FCSB a făcut „implozie” la Arad

UTA Arad i-a cauzat FCSB-ului prima înfrângere din acest sezon, după ce s-a impus cu scorul de 2-1, într-un meci pe care roș-albaștrii l-au terminat în dublă inferioritate numerică.

În fața unui stadion „Francisc Neuman” arhiplin, vicecampioana României a început ca din tun și a deschis scorul în minutul 4, prin Florinel Coman, care l-a învins pe Iacob cu un șut din 12 metri. Mai mult, Olaru putea face 2-0 în minutul 9, dar șutul acestuia a trecut peste transversala arădenilor.

Gazdele au restabilit egalitatea prin Fabry, în minutul 18, dintr-un penalty acordat după consultarea VAR-ului, pentru un presupus henț comis în careu de Pantea. Olaru a ratat de puțin cadrul porții în minutul 34, pentru ca în minutul 41 Târnovanu să intervină salvator cu piciorul la centrarea șutată de Abeid.

Pantea și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în prelungirile primei reprize, după ce a încasat al doilea cartonaș galben, tot pentru henț.

După pauză, Compagno a fost aproape de gol în minutul 59, iar la faza imediat următoare arădenii au marcat golul victoriei prin Barry Cooper, care l-a învins pe Târnovanu cu un şut plasat cu latul de la 14 metri.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în minutul 78 și a fost schimbat de fundașul sud-african Siyabonga Ngezana, aflat la primul oficial pentru FCSB.

Roș-albaștrii au încheiat partida în nouă jucători, după ce Florinel Coman a primit și el al doilea cartonaș galben, pentru un cot aplicat lui Markov. După meci, Gigi Becali a anunțat că are de gând să-și amendeze șeptarul: „Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. (…) Dar 10.000 tot îi dau. Cum să-ți permiți așa ceva? Unde a văzut Coman așa ceva?”

Pentru FCSB, aceasta a fost prima înfrângere în noul sezon, după cinci succese consecutive. Formația bucureșteană e în continuare lider, cu 15 puncte și un joc mai puțin disputat. De cealaltă parte, victoria o urcă pe UTA pe locul 12, cu șapte puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Aeroportul Otopeni – amendă de 10.000 de lei, din cauza temperaturilor ridicate

Aeroportul Internaţional Henri Coandă a fost amendat cu 10.000 de lei de către inspectorii Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), din cauza temperaturii ambientale...

11 morți în urma unor atacuri rusești în sudul și estul Ucrainei

Atacurile ruseşti împotriva unui oraş din regiunea Zaporojie şi a unor sate din regiunea Doneţk, în sudul şi estul Ucrainei, s-au soldat sâmbătă cu...

EURO 2024: Germania trece cu 2-0 de Danemarca și e în sferturi

Germania a obținut calificarea în sferturile Campionatului European, după victoria cu 2-0 în fața Danemarcei. Meciul s-a jucat la Dortmund și a fost întrerupt...
Ultima oră
Pe aceeași temă