31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalSchimbări radicale la FCSB după victoria cu RFS! 7 jucători, out din...

Schimbări radicale la FCSB după victoria cu RFS! 7 jucători, out din primul 11 pentru meciul cu Sepsi

Patronul Gigi Becali pregătește o restructurare semnificativă a echipei FCSB pentru duelul cu Sepsi.

După o victorie impresionantă cu RFS în Europa League, în care FCSB s-a impus cu 4-1, patronul Gigi Becali își propune să schimbe aproape întreaga echipă pentru meciul din campionat cu Sepsi, programat duminică, 28 septembrie, de la ora 21:30.

Becali a anunțat că doar doi jucători din echipa care a evoluat în Europa vor rămâne titulari, și anume Vlad Chiricheș și Dawa.

„Cu Sepsi, Olaru n-o să joace. Nici Bîrligea, nici Radunovic, nici Mihai Popescu, nici Lixandru, nici Miculescu, nici Ștefănescu. Schimb toată echipa! Doar Chiricheș și Dawa joacă, în rest schimb tot”, a declarat Becali la Digi Sport. Patronul lui FCSB are intenția de a pregăti echipa pentru meciul crucial din Europa League împotriva lui PAOK.

Deși FCSB se află într-o situație complicată în Liga 1, ocupând locul 13 cu doar 10 puncte acumulate în nouă meciuri, patronul pare să acorde prioritate competițiilor europene.

Cum poate arăta echipa de start cu Sepsi: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Dawa, Panțîru – Șut, Alhassan – Baeten, Băluță, O. Popescu – Fl. Tănase

Entuziasmați de succesul din Europa, cei de la FCSB își propun să ajungă în primele 8 locuri din competiția internă, ceea ce le-ar asigura o calificare directă în faza optimilor. Becali a afirmat: „Bucuria mea e că jucăm ceea ce vreau, rapid, foarte rapid. Toată lumea a văzut, am jucat extraordinar. Să vedem ce facem cu PAOK, dar nu este neapărat relevant. Poți să ai o zi bună și să bați. După astea 8 meciuri tragem linie. Meciul care este cu etichetă este cel cu Manchester United.

Dacă ne calificăm, e posibil dacă vrea Dumnezeu, dacă prindem primele 8 locuri mai luăm 20 și ceva de milioane. Azi suntem pe 2, dacă rămâne așa luăm 30 și ceva de milioane.

Acum vrem mai mult Europa pentru că putem să venim în primele 8. Nu e ușor, e ceva de domeniul fantasticului. Stai să vedem ce jucăm cu PAOK, dacă o să câștigăm orice scenariu e posibil”, a adăugat Gigi Becali.

Programul lui FCSB în Europa League

  • FCSB – RFS 4-1
  • 3 octombrie 2024: PAOK – FCSB, ora 22:00
  • 24 octombrie 2024: Rangers – FCSB, ora 22:00
  • 7 noiembrie 2024: FCSB – Midtjylland, ora 19:45
  • 28 noiembrie 2024: FCSB – Olympiakos, ora 22:00
  • 12 decembrie 2024: Hoffenheim – FCSB, ora 19:45
  • 23 ianuarie 2025: Qarabag – FCSB, ora 19:45
  • 30 ianuarie 2025: FCSB – Manchester United, ora 22:00
Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Adolescenta ciclistă elvețiană Muriel Furrer a murit după un accident la campionatele mondiale.

Ciclista elvețiană Muriel Furrer a murit la o zi după ce, la vârsta de 18 ani, a suferit un accident grav în timpul cursei...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...
Ultima oră
Pe aceeași temă