25 C
București
joi, 12 septembrie 2024
AcasăSportFotbalScandal de proporții după ce s-au aflat salarile de Manchester United! Casemiro,...

Scandal de proporții după ce s-au aflat salarile de Manchester United! Casemiro, ținta fanilor

Salariile jucătorilor de la Manchester United: Casemiro și Bruno Fernandes, cei mai bine plătiți.

Fanii lui Manchester United au fost uimiți să descopere salariile jucătorilor echipei, Casemiro și Bruno Fernandes fiind cei mai bine plătiți, fiecare încasând câte 375.000 de lire sterline pe săptămână. La capătul listei, jucătorii tineri precum Kobbie Mainoo și Alejandro Garnacho câștigă 20.000, respectiv 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Casemiro, ținta criticilor după eșecul cu Liverpool

Casemiro a fost principalul obiect al criticilor fanilor după înfrângerea suferită pe Old Trafford în fața rivalei Liverpool, cu 0-3. Mijlocașul brazilian a greșit decisiv la ambele goluri marcate de „cormorani” în prima repriză și a fost înlocuit la pauză de Erik ten Hag cu tânărul Toby Collyer.

Cu un salariu săptămânal de 375.000 de lire sterline, Casemiro este cel mai bine plătit jucător al „diavolilor roșii”, alături de Bruno Fernandes, conform DailyMail. Pe locurile următoare în topul salariilor se află Marcus Rashford și Mason Mount, cu 350.000, respectiv 250.000 de lire sterline săptămânal. Antony, un alt jucător criticat de suporteri, câștigă 200.000 de lire sterline, iar fostul căpitan Harry Maguire este remunerat cu 190.000 de lire sterline.

Transferat în această vară, fundașul Matthijs de Ligt câștigă 195.000 de lire sterline pe săptămână, iar ceilalți jucători nou-veniți, Leny Yoro și Joshua Zirkzee, sunt remunerați cu 115.000, respectiv 105.000 de lire sterline. Veteranul Jonny Evans primește 65.000 de lire sterline săptămânal, iar Alejandro Garnacho, Amad Diallo și Kobbie Mainoo câștigă 50.000, 29.000, respectiv 20.000 de lire sterline.

Kobbie Mainoo, devenit rapid un jucător important la mijlocul terenului pentru Manchester United și titular în patru meciuri ale naționalei Angliei la Campionatul European din 2024, inclusiv în finala pierdută în fața Spaniei, a fost schimbat în minutul 70 cu Cole Palmer, cel care a marcat restabilind egalitatea în minutul 73.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ejobs lansează o platformă care simplifică angajarea pentru candidații fără studii superioare

eJobs.ro, liderul pieței de recrutare online din România, a lansat iajob.ro, o platformă special concepută pentru candidații din segmentul blue collar, cei fără studii...

Uniunea Europeană este pregătită să se descurce fără importurile de gaz rusesc, livrate prin conductele din Ucraina

Acordul dintre Kiev şi Moscova pentru tranzitul de gaz al companiei ruse Gazprom va expira pe 31 decembrie Ucraina a anunţat că nu intenţionează să...

Rusia nu iartă pe nimeni: cei trei avocați ai lui Aleksei Navalnîi sunt judecați pentru „extremism”

Procesul celor trei avocaţi ai celebrului opozant rus Aleksei Navalnîi, decedat în februarie în închisoare, a început joi în regiunea Vladimir, pentru acuzaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă