14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRrahmani a trimis un mesaj foștilor colegi de la Rapid, înaitne de...

Rrahmani a trimis un mesaj foștilor colegi de la Rapid, înaitne de meciul cu România

Albion Rrahmani, mesaj emoționant pentru Rapid și Dan Șucu înainte de Kosovo-România

Albion Rrahmani, fostul atacant al Rapidului și cel mai scump transfer din istoria clubului, a transmis un mesaj emoționant foștilor săi colegi și patronului Dan Șucu înainte de meciul dintre Kosovo și România, primul pentru echipa națională sub conducerea lui Mircea Lucescu în noul său mandat.

Rrahmani mulțumește Rapidului și lui Dan Șucu: „Sunt mândru de mine”

Albion Rrahmani, transferat în această vară la Sparta Praga pentru suma record de 5 milioane de euro, a vorbit despre evoluția sa în carieră și despre recunoștința pe care o simte față de Rapid. Kosovarul nu a ezitat să-și exprime aprecierea pentru patronul Dan Șucu, care i-a oferit șansa de a juca în România.

„Mă simt foarte bine la Sparta, a fost un pas bun pentru mine. Sunt mândru de mine și mă bucur că am ajutat Rapidul. Îi mulțumesc lui Dan Șucu, care a făcut multe pentru mine. Rapidul va rămâne mereu în inima mea, o să-i susțin și mă voi uita la meciurile lor. Am învățat chiar și câteva cuvinte românești: Forța, Rapid!”, a declarat Rrahmani, pentru as.ro.

Atacantul de 24 de ani a debutat cu gol la Sparta Praga și trăiește acum visul de a juca în Champions League. România va întâlni Kosovo în această seară, de la ora 21:45, în primul meci din Liga Națiunilor.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Doi bărbați au decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac. În urma impactului,...

O sumă de peste de 20.000 de lei a fost furată dintr-o mașină implicată într-un accident mortal

O sumă de peste de 20.000 de lei a fost furată dintr-o mașină implicată în teribilul accident rutier din localitatea Bumbești Pițic, din județul...

Piața RCA a crescut cu 3% în primele șase luni din 2024, însă liderii înregistrează încetiniri

Piața RCA a continuat să crească ușor în prima jumătate a anului 2024, înregistrând un avans de 3% în volumul de prime brute subscrise,...
Ultima oră
Pe aceeași temă