14.4 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRezultat șocant în preliminarii U21: Germania zdrobește Estonia cu 10-1

Rezultat șocant în preliminarii U21: Germania zdrobește Estonia cu 10-1

Germania U21 a obținut o victorie categorică împotriva Estoniei U21, scor 10-1, într-un meci din preliminariile Euro 2025, disputat în Tallinn. La pauză, nemții conduceau deja cu 5-0.

Partida a fost una fără istoric, Germania dominând copios încă din primele minute. Nick Woltemade a deschis scorul în minutul 23, iar până la pauză nemții au mai punctat de patru ori, prin Tresoldi (30), Adeyemi (35, 44) și Martel (39). Estonia nu a reușit să ofere nicio replică în fața avalanșei de atacuri germane.

În repriza secundă, Germania nu a redus ritmul, continuând să înscrie. Woltemade a realizat „dubla” în minutul 47, iar Adeyemi, vedeta Borussiei Dortmund, a completat hat-trick-ul în minutul 61. Rosenfelder (59), Lemperle (87) și Knauff (90) au completat spectacolul german, Estonia reușind doar un gol de onoare.

Germania, lider detașat în grupa D

După această victorie, Germania U21 conduce detașat Grupa D, având 22 de puncte după 8 meciuri. Echipa pregătită de Antonio di Salvo are cel mai bun atac din grupă, cu 30 de goluri marcate, și cea mai bună apărare, cu doar 6 goluri primite. Estonia, aflată pe ultimul loc, a obținut un singur punct în cele 8 meciuri disputate.

Următorul meci pentru Germania U21 va avea loc pe 11 octombrie, acasă, împotriva Bulgariei U21, în timp ce Estonia se va confrunta cu o altă provocare dificilă în continuarea campaniei preliminare.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...

Locomotiva unui tren de călători a luat foc într-o gară din Cluj

Un incident grav a avut loc luni, 17 septembrie, pe calea ferată, când un incendiu a izbucnit în locomotiva unui tren de călători care...

România depășește mai multe țări europene la numărul bancherilor cu câștiguri de peste 1 milion de euro pe an

România a depășit nouă țări europene în ceea ce privește numărul bancherilor cu câștiguri anuale de peste 1 milion de euro, conform datelor recente...
Ultima oră
Pe aceeași temă