23.2 C
București
marți, 2 iulie 2024
AcasăSportFotbalRemiză cu goluri în restanța dintre Farul și UTA. Arădenii au bifat...

Remiză cu goluri în restanța dintre Farul și UTA. Arădenii au bifat al cincilea egal consecutiv

Farul Constanţa și UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 2-2, la Ovidiu, într-un meci restant din etapa 5-a a Ligii 1.

UTA a condus de două ori, prin golurile marcate de Claudiu Micovschi (7) şi de slovacul Andrej Fabry (27), ambele din pase ale lui Reagy Ofosu. Micovschi, jucător împrumutat de la Rapid, a marcat primul său gol în Superligă.

Farul a egalat prima oară prin brazilianul Rivaldinho (24), din centrarea lui Constantin Grameni, iar a doua oară prin Andrei Artean (50), după un corner executat de Constantin Budescu.

Farul e neînvinsă de cinci etape, în care a înregistrat trei victorii şi două egaluri. De cealaltă parte, UTA a înregistrat al cincilea egal consecutiv.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

EURO 2024: Portugalia-Slovenia(0-0) s-a decis la penalty-uri 3-0

Portugalia s-a calificat dramatic în sferturile de finală de la Euro 2024. A fost 0-0 cu Slovenia la finalul reprizelor de prelungire, 3-0 la...

Ca să nu mai aibă ei emoții decât legate de meci, politicienii de pe Dâmbovița au pus mână de la mână să-i ia lui...

Ilustrație: Marian Avramescu Ca să nu mai existe emoții pentru figurile politice importante de pe Dâmbovița că pot pleca și cu un dosar ca...

Hotelul din Cluj care apare în romanul „Dracula”a fost inclus în Ruta Cafenelelor Istorice a Consiliului Europei

Cel mai vechi hotel cu funcționare neîntreruptă din această parte a Europei, Hotelul Transilvania din Cluj-Napoca, a fost admis în prestigioasa rută culturală a...
Ultima oră
Pe aceeași temă