18.9 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRăzvan Lucescu l-a transferat pe Lovren la PAOK!

Răzvan Lucescu l-a transferat pe Lovren la PAOK!

Echipa românului Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reușit un transfer de marcă prin aducerea lui Dejan Lovren, câștigător al Ligii Campionilor și finalist al Cupei Mondiale.

Dejan Lovren, fost jucător la Liverpool și finalist al Cupei Mondiale din 2018 cu naționala Croației, a semnat cu PAOK Salonic un contract valabil pe un an, după ce și-a reziliat contractul cu Lyon. În vârstă de 35 de ani, Lovren vine să întărească echipa lui Răzvan Lucescu, care a pierdut în această vară doi fundași de bază: tânărul Konstantinos Koulierakis, transferat la VFL Wolfsburg pentru 12 milioane de euro, și William Troost-Ekong, plecat în Arabia Saudită.

Lovren, transfer de top pentru PAOK

Chiar dacă Lovren nu mai este la nivelul de vârf al carierei sale, el aduce o experiență prețioasă într-un lot tânăr, care numără nu mai puțin de 11 jucători sub 25 de ani. Cu două trofee majore câștigate la Liverpool, Premier League și Champions League, dar și trei titluri cu Zenit St. Petersburg în Rusia, Lovren va fi o prezență importantă în defensiva lui PAOK.

PAOK a început bine noul sezon din campionatul Greciei, însă echipa a ratat șansa de a se califica în Liga Campionilor. Deși miliardarul Ivan Savvidis a încasat sume uriașe din vânzarea jucătorilor, el a investit doar 6 milioane de euro în noi transferuri, slăbind considerabil lotul echipei. Totuși, odată cu venirea lui Lovren, lucrurile par să revină pe drumul cel bun, iar PAOK are șansa să își ia revanșa în Europa League, unde va debuta în curând împotriva lui Galatasaray.

Cu Lovren în echipă, PAOK speră să își consolideze apărarea și să continue parcursul bun din campionat, luptând pentru titlu și pentru un parcurs cât mai lung în competițiile europene.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Importurile de gaze ale României au crescut cu aproape 6%, în primele şapte luni din 2024

Producţia de gaze s-a majorat cu 1,4% anul trecut România a importat, în primele şapte luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de...

Un ieșean a sunat nejustificat la numărul unic de urgență 112 de 15.000 de ori

Un ieșean deține recordul de apeluri nejustificate la 112. Acesta a sunat de nu mai puţin de 15.000 de ori la numărul unic de...

Rata de ocupare în Uniunea Europeană a crescut ușor în al doilea trimestru din 2024

În al doilea trimestru al anului 2024, rata de ocupare a persoanelor cu vârsta între 20 și 64 de ani în Uniunea Europeană a...
Ultima oră
Pe aceeași temă