16.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăSportFotbalRapid umple peluza la derby-ul cu FCSB! Mii de bilete vândute în...

Rapid umple peluza la derby-ul cu FCSB! Mii de bilete vândute în timp record

Peluza destinată suporterilor Rapidului este aproape sold-out pentru derby-ul cu FCSB, după ce peste 7.000 de bilete au fost cumpărate în primele 20 de ore de la punerea în vânzare.

Meciul dintre FCSB și Rapid, programat duminică, 27 octombrie, pe Arena Națională, este unul dintre cele mai așteptate dueluri ale sezonului. Peluza destinată suporterilor rapidiști este aproape epuizată, după ce peste 7.000 de bilete au fost achiziționate într-un timp record. Din totalul de 8.600 de bilete alocate fanilor giuleșteni, mai rămân disponibile mai puțin de 1.000.

Peste 7.000 de bilete vândute în sectorul giuleștenilor

Anunțul privind vânzările rapide a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului Rapid: „Rapidiștii iau cu asalt Arena! Peste 7.000 de bilete s-au vândut în Peluza alb-vișinie, în jumătate de zi, astfel încât au mai rămas mai puțin de 1000 de bilete pentru meciul cu FCSB!”. Fanii pot achiziționa în continuare bilete la inelul 2 și 3 al peluzei, cu prețul de 30 de lei.

Acest interes ridicat din partea suporterilor vine după ce Rapid a obținut o victorie categorică în ultima etapă din Superliga, învingând Farul Constanța cu un scor de 5-0. Meciul a fost primul succes al antrenorului Marius Șumudică de la revenirea sa la conducerea echipei din Giulești.

Șumudică, determinat să câștige derby-ul

Înainte de confruntarea cu FCSB, antrenorul Marius Șumudică a transmis un mesaj clar: echipa sa vine pe Arena Națională cu un singur obiectiv, victoria. „Mergem acolo să câștigăm. Nu pot să mă duc în fața jucătorilor și să le spun că mă mulțumesc cu egalul. Trebuie să fim corecți și să spunem că FCSB în momentul de față vine după o serie de rezultate pozitive, cu victorii, și sunt mult mai sudați”, a declarat tehnicianul rapidist.

În urma victoriei împotriva Farului, Rapid a urcat pe locul 10 în clasamentul Superligii, iar cu o eventuală victorie în fața rivalilor de la FCSB, șansele giuleștenilor de a ajunge în play-off vor crește semnificativ. Derby-ul cu FCSB va avea loc duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 14-a din Liga 1.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

VIDEO Peste 230 de percheziții în cadrul operațiunii „Jupiter“

Poliţiştii efectuează, joi, peste 200 de percheziţii în cadrul Operaţiunii „Jupiter'', sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a...

Scăderea dobânzilor impulsionează creditarea, cu o creștere anuală de 8,4% în septembrie

Reducerea dobânzilor, inițiată de BNR în luna iulie și continuată în august, își face simțite efectele în creșterea creditării bancare, atât pentru persoane fizice,...

Israelul a lovit de zece ori în suburbiile sudice din Beirut miercuri seara

Agenţia de presă libaneză Ani a anunţat miercuri seara zece lovituri israeliene în suburbiile de sud ale Beirutului, bastion al mişcării islamiste Hezbollah, după...
Ultima oră
Pe aceeași temă