17 C
București
sâmbătă, 14 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRapid s-a despărțit de Răzvan Oaidă! Mijlocașul a devenit liber de contract

Rapid s-a despărțit de Răzvan Oaidă! Mijlocașul a devenit liber de contract

Rapid s-a despărțit de mijocașul Răzvan Oaidă.

Rapid București continuă schimbările în echipă, anunțând oficial despărțirea de Răzvan Oaidă, mijlocașul de 26 de ani sosit de la FCSB în vara anului trecut. Deși jucătorul a fost titular în ultimele două meciuri sub comanda noului antrenor, Marius Șumudică, clubul a decis să pună capăt colaborării chiar înainte de închiderea perioadei de mercato din România, pe 9 septembrie.

Oaidă, liber să își aleagă următoarea destinație

Chiar dacă fereastra de transferuri s-a închis, Oaidă este acum liber să semneze cu orice echipă din moment ce și-a reziliat contractul cu Rapid. Printre echipele interesate de serviciile sale se numără UTA Arad și Gloria Buzău, ambele căutând să-și întărească lotul înainte de următoarele meciuri din campionat.

„Răzvan Oaidă a fost un exemplu de profesionalism și îi mulțumim pentru toată energia depusă pe parcursul perioadei petrecute la Rapid. Îi urăm mult succes în continuare!”, a fost mesajul oficial transmis de clubul giuleștean.

Răzvan Oaidă devine al treilea jucător care părăsește echipa de la instalarea lui Marius Șumudică pe banca tehnică, după plecările lui Jayson Papeau în Qatar și împrumutul lui Omar El Sawy la Sepsi Sfântu Gheorghe.

În cele 44 de meciuri disputate pentru Rapid, Oaidă a înscris un gol și a oferit 3 pase decisive. Deși nu a avut o perioadă foarte lungă în tricoul alb-vișiniu, mijlocașul a fost apreciat pentru atitudinea sa profesională și contribuția adusă echipei.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Patru victime în urma fenomenelor meteo extreme din județul Galați; premierul Ciolacu își anulează vizita în Botoșani pentru a merge la fața locului

Patru persoane și-au pierdut viața în județul Galați, în urma fenomenelor meteo extreme care au afectat mai multe localități. Decesele au fost raportate în...

Procedura pentru aplicarea amnistiei fiscale ar urma să intre în vigoare de săptămâna viitoare

De săptămâna viitoare, posibil chiar de la începutul săptămânii, firmele și persoanele fizice vor putea solicita amnistia fiscală recent adoptată de Guvern. Ministerul Finanțelor a...

Beijingul acuză Berlinul de amplificarea riscurilor de securitate în strâmtoarea Taiwan

China a criticat sâmbătă Germania pentru creșterea riscurilor de securitate în strâmtoarea Taiwan, în urma trecerii a două nave germane prin această zonă sensibilă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă