22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalProbleme pentru Universitatea Craiova! Se amâna debutul lui Cicâldău

Probleme pentru Universitatea Craiova! Se amâna debutul lui Cicâldău

Universitatea Craiova se confruntă cu o problemă în ceea ce privește revenirea lui Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 27 de ani, care continuă să fie indisponibil.

Cicâldău nu a mai jucat de la Euro 2024, iar antrenorul Costel Gâlcă a explicat în cadrul unei conferințe de presă că fotbalistul nu este încă pregătit fizic sută la sută. De asemenea, acesta a subliniat că nu a sosit nici certificatul internațional de transfer, ceea ce îngreunează și mai mult reintegrarea jucătorului în echipă.

(Cicâldău poate să apară pe teren?) Deocamdată, nu. (Noile achiziții nu vor apărea?) Deocamdată, nu. Din punct de vedere fizic, Cicâldău nu ne poate ajuta acum, în acest moment. Cartea verde? O așteptăm…”, a transmis Gâlcă în cadrul conferinței de presă de azi.

Starea fizică și certificatul internațional de transfer

Universitatea Craiova va juca duminică pe Cluj Arena împotriva liderului din clasament, U Cluj, iar absența lui Cicâldău, alături de alți doi jucători recent transferați, Iago Lopez și Jovo Lukic, reprezintă o altă dificultate pentru Gâlcă.

Cicâldău are o istorie solidă cu Universitatea, având 129 de meciuri disputate în tricoul alb-albaștrilor, în care a marcat 33 de goluri și a oferit 21 de assist-uri. Românul s-a transferat la Galatasaray în iulie 2021 pentru 6,5 milioane de euro. Ultimă apariție pe care a avut-o la nivel de club a fost în meciul Konyaspor – Sivasspor pe 27 aprilie 2024. De atunci, a fost folosit sporadic, bifând prezențe limitate la echipa națională, inclusiv 18 minute în meciul cu Olanda la Euro 2024.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Marcel Churchill sau războiul rozetelor

Întrebat de ce nu s-au luat măsuri după ce județul Galați a fost lovit de două ori de inundații majore de-a lungul timpului,...

YouTube introduce reclame inclusiv pe ecranele de pauză, stârnind critici din partea utilizatorilor

YouTube a adăugat un nou format de publicitate, afișând reclame atunci când utilizatorii pun pauză videoclipurilor. Decizia Google a atras deja critici, fiind considerată...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...
Ultima oră
Pe aceeași temă