19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalOdegaard poate lipsi în derby-ul cu Tottenham! Norvegianul s-a accidentat grav la...

Odegaard poate lipsi în derby-ul cu Tottenham! Norvegianul s-a accidentat grav la națională

Martin Ødegaard, mijlocașul de bază al lui Arsenal, a suferit o accidentare în timpul meciului Norvegiei cu Austria, iar disponibilitatea sa pentru derby-ul nord-londonez este acum incertă.

Martin Ødegaard, una dintre cele mai importante piese ale lui Arsenal, a avut parte de un moment critic în recentul meci al Norvegiei împotriva Austriei din Liga Națiunilor. Cu toate acestea, în ciuda victoriei cu 2-1 obținute de naționala sa, Ødegaard a fost forțat să părăsească terenul în minutul 64 din cauza unei accidentări la gleznă. Incidentul a adus o notă de îngrijorare în rândul oficialilor și suporterilor lui Arsenal, care sunt acum în așteptarea unui diagnostic clar și a unei evaluări complete.

Accidentarea lui Martin Ødegaard, alarmantă pentru Arsenal

Accidentarea a venit într-un moment critic pentru Arsenal, care se pregătește să înfrunte rivalul de tradiție, Tottenham, în derby-ul nord-londonez. Ødegaard a fost convocat la națională și a demonstrat încă o dată că este un jucător de bază, dar gravitatea accidentării sale ar putea afecta serios planurile echipei antrenate de Mikel Arteta. Deși Norvegia a reușit să câștige meciul, situația mijlocașului este acum incertă, iar staff-ul medical al lui Arsenal a fost alertat imediat.

Pentru a evalua dimensiunea problemei, antrenorul naționalei Norvegiei a declarat că Ødegaard pare să fi suferit o entorsă, dar nu este exclus să fie necesare teste suplimentare, inclusiv cu laser, pentru a stabili exact cât de gravă este accidentarea.

Arsenal, care a remizat 1-1 cu Brighton în ultima etapă, se află pe locul 4 în clasament, la doar două puncte de liderii Manchester City și Liverpool. Absența lui Ødegaard într-un meci atât de important ar putea afecta semnificativ echipa, mai ales în contextul în care echipa caută să câștige titlul în acest sezon.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...

Locomotiva unui tren de călători a luat foc într-o gară din Cluj

Un incident grav a avut loc luni, 17 septembrie, pe calea ferată, când un incendiu a izbucnit în locomotiva unui tren de călători care...
Ultima oră
Pe aceeași temă