19 C
București
sâmbătă, 14 septembrie 2024
AcasăSportFotbalOaidă și-a găsit o nouă echipă! Cu cine semnează fostul mijlocaș al...

Oaidă și-a găsit o nouă echipă! Cu cine semnează fostul mijlocaș al Rapidului

Mijlocașul defensiv Răzvan Oaidă este foarte aproape de a reveni la UTA Arad, clubul unde și-a început cariera.

Răzvan Oaidă, în vârstă de 26 de ani, urmează să semneze mâine un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, cu UTA Arad, potrivit surselor apropiate clubului. Mijlocașul a devenit liber de contract după ce Rapid București a decis să renunțe la el în urma schimbărilor tactice aduse de noul antrenor, Marius Șumudică. Alături de Oaidă, Rapid s-a despărțit și de Omar El Sawy, împrumutat la Sepsi, și de Jayson Papeau, transferat în liga a doua din Qatar.

Revenire după 10 ani la Arad

Pentru Oaidă, acest transfer ar reprezenta o întoarcere simbolică acasă, la clubul din orașul unde a făcut primii pași în fotbalul profesionist. Cu zece ani în urmă, jucătorul a evoluat pentru Atletico Arad, de unde a plecat la academia celor de la Wolverhampton Wanderers, deschizându-și calea către fotbalul mare. După o carieră notabilă la FCSB și apoi la Rapid, Oaidă își pregătește acum revenirea pe terenul arădean, într-un moment critic pentru UTA.

UTA Arad traversează o perioadă dificilă în acest sezon din Superligă, fiind pe locul 13, primul loc de baraj, cu o singură victorie după primele opt etape. Clubul are nevoie de întăriri pentru a ieși din această situație, iar sosirea lui Oaidă ar putea aduce un plus de consistență la mijlocul terenului. Dacă o ofertă avantajoasă ar apărea pentru mijlocaș, UTA nu i-ar pune piedici, însă conducerea speră să se bazeze pe el cel puțin până la finalul sezonului curent.

Astfel, pentru Oaidă, transferul la UTA reprezintă atât o revenire emoțională, cât și o oportunitate de a contribui la redresarea echipei într-un sezon provocator.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Patriarhia Română îndeamnă la solidaritate cu oamenii afectați de inundațiile din Moldova

Patriarhia Română face apel la solidaritate cu persoanele afectate grav de inundaţii şi transmite un mesaj de compasiune familiilor îndoliate. "În urma inundaţiilor masive din...

Orice șut în cur e un pas spre Parlament

Domnul Marcel Ciolacu ne spune că în partidul dumnealui urmează să aibă loc o discuție despre o candidatură a lui Cristian Popescu Piedone...

Patriarhia Română îndeamnă la solidaritate cu oamenii afectați de inundațiile din Moldova

Patriarhia Română face apel la solidaritate cu persoanele afectate grav de inundaţii şi transmite un mesaj de compasiune familiilor îndoliate. "În urma inundaţiilor masive din...
Ultima oră
Pe aceeași temă