14.9 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSportFotbalO româncă din Brașov e agentul imobiliar pentru Messi! „Lucrăm împreună de...

O româncă din Brașov e agentul imobiliar pentru Messi! „Lucrăm împreună de peste 10 ani”

Andrada Manta, o româncă stabilită în Spania, este agent imobiliar și unul dintre clienții săi de renume este celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi.

Andrada Manta, originară din Brașov, a reușit să-și construiască o carieră de succes în domeniul imobiliar, lucrând cu clienți de renume mondial. Printre aceștia se numără Lionel Messi, cu care Andrada colaborează de peste un deceniu. „Leo Messi este unul dintre clienții cu care am lucrat și lucrez de peste 10-12 ani. Am vândut primul apartament în Barcelona și îi achiziționez toate hotelurile în Spania și multe altele”, a declarat Andrada într-un interviu pentru Observatornews.ro.

Afaceri de lux și colaborări cu personalități de top

Pe lângă Messi, Manta a colaborat și cu alte vedete internaționale, cum ar fi Ronnie Wood, membru al trupei The Rolling Stones. Aceasta a menționat că a lucrat cu întreaga trupă, dar Ronnie i-a rămas cel mai apropiat.

Românca a plecat din țară în căutarea unei vieți mai bune, povestea ei fiind asemănătoare cu a multor altor români care au emigrat. Înainte de a ajunge la succesul actual, Manta a avut un parcurs modest: a început prin a face curățenie în campinguri și a servit în baruri, trecând apoi la administrarea de afaceri imobiliare de milioane de euro.

Proprietățile impresionante ale lui Messi

De-a lungul anilor, Lionel Messi a achiziționat mai multe proprietăți în diverse locuri din lume, cu ajutorul Andradei Manta. Printre acestea, se numără celebra vilă din Barcelona, situată în cartierul Bellamar, la aproximativ 20 de kilometri de Camp Nou. Messi a achiziționat această proprietate în 2009, pentru suma de 1,8 milioane de euro, iar ulterior a investit încă 6 milioane de euro în renovarea și extinderea vilei. Aceasta include o curte imensă, unde Messi obișnuia să joace fotbal cu câinele său, o piscină, o sală de gimnastică și o cameră dedicată colecției sale de tricouri.

Pe lângă casa din Barcelona, Messi deține mai multe proprietăți de lux în Ibiza, Miami și în orașul său natal, Rosario. În Ibiza, el a achiziționat o vilă de 9,5 milioane de lire sterline de la magnatul elvețian Philippe Amon. Proprietatea de pe coasta de vest a insulei se întinde pe 1.900 de metri pătrați și dispune de o piscină mare și un teren de fotbal în aer liber.

@telefenoticias

#Messi aprovechó que este fin de semana aún no juega en el #PSG y viajó con su familia a su casa de #Barcelona #tiktokinforma

♬ sonido original – telefe noticias

În Rosario, Messi și-a construit o vilă spectaculoasă, în valoare de 3 milioane de lire sterline, care a necesitat patru ani pentru a fi finalizată. Aceasta include 25 de camere, o sală de forță ultramodernă, un cinematograf și un garaj subteran pentru 15 mașini.

După transferul său la Inter Miami, Messi a continuat să investească în proprietăți de lux, achiziționând o casă în Fort Lauderdale, Florida, pentru 10,75 milioane de dolari. Proprietatea se află într-un cartier exclusivist și oferă 10.500 de metri pătrați de spațiu de locuit, inclusiv 8 dormitoare, 9 băi, o sală de cinema, o sală de gimnastică și o piscină cu spa pe malul mării. Messi mai deține și două apartamente în Miami, unul achiziționat pentru 7,3 milioane de dolari și altul pentru 5 milioane de dolari.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Percheziții DNA la funcționari din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Ilfov

Procurorii anticorupţie fac percheziţii, marţi, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu într-un dosar în care se investighează infracţiuni săvârşite în perioada 2023...

Mai multe personalități și instituții din România și străinătate au fost decorate de Familia Regală

Ambasadorul Gabriela Dancău, cantautorul Nicu Alifantis, generalul (r) Corneliu Postu, fost director al Statului Major al Apărării, se numără printre personalităţile decorate, luni seară,...

Grecii de la PPC pun pariu pe soare și vânt pentru cel mai ieftin MWh pentru români

Compania vrea să construiască un parc solar imens Transelectrica a publicat o listă a investitorilor aflaţi într-o fază premergătoare avizelor tehnice de racordare la rețea....
Ultima oră
Pe aceeași temă