21 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalO nouă demitere în Superliga: Al treilea antrenor pleacă în două zile....

O nouă demitere în Superliga: Al treilea antrenor pleacă în două zile. Cine va prelua echipa

Sepsi renunță la Bernd Storck după un început dezastruos de sezon

Clubul Sepsi OSK a decis să se despartă de antrenorul Bernd Storck, după o serie de rezultate slabe în Superliga. Tehnicianul german este al treilea antrenor care își pierde postul în doar două zile. Interimatul va fi preluat de Valentin Suciu, omul care a promovat echipa în 2017, în timp ce Mirel Rădoi și Leo Grozavu sunt primele opțiuni pentru preluarea echipei.

Un debut de sezon dezamăgitor și conflicte interne

Bernd Storck a fost demis de la Sepsi după un început de sezon mult sub așteptări, în care echipa a acumulat doar 8 puncte în 8 partide și a ajuns pe locul 12 în Superliga. Patronul Laszlo Dioszegi a luat această decizie drastică, confirmând că echipa se desparte de comun acord de tehnicianul german.

Dioszegi a explicat, într-o postare pe Facebook, că decizia a fost dificilă, dar necesară pentru binele clubului. El a subliniat că va lua măsuri suplimentare și că jucătorii responsabili de rezultate slabe vor plăti.

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul!

Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Să știți un lucru, voi sunteți cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu Botoșaniul!”, a transmis finanțatorul, pe contul personal de Facebook.

Storck a preluat echipa în decembrie 2023, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, și a reușit să ducă Sepsi pe locul 5 la finalul sezonului trecut. Totuși, în noua stagiune, după două victorii în primele două meciuri, echipa a intrat într-o criză de rezultate, pierzând patru meciuri la rând și nereușind să înscrie în ultimele trei.

Conflictele interne au agravat situația, Storck intrând în dispută cu liderii echipei, Niczuly și Ninaj, pe care i-a exclus din lot la meciul pierdut categoric cu U Cluj, scor 0-3.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ministrul de Finanțe anunță alocări de fonduri pentru refacerea caselor

Marcel Boloș a felicitat autoritățile pentru mobilizare și coordonare Marcel Boloș a scris, într-o postare pe o rețea socială, că e alături de sinistrații din...

Avertizare MAE pentru Austria: Cod roșu de vreme nefavorabilă

Austria lovită de ninsori, la mijloc de septembrie, după inundații devastatoare ca în România, Polonia sau Cehia Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se...

Marcel Ciolacu: Prioritatea noastră este salvarea oamenilor

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Cătălin Predoiu şi Raed Arafat au ajuns și duminică la Slobozia Conachi Mii de gospodării sub ape, în sute de case...
Ultima oră
Pe aceeași temă