12.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalModric nu se gândește la retragere! Ce a declarat după ce a...

Modric nu se gândește la retragere! Ce a declarat după ce a marcat un gol important pentru Croația

Croația a câștigat în fața Poloniei, iar căpitanul Modric a marcat unicul gol al meciului.

Într-o partidă din Grupa 1 a Ligii A din Nations League, Croația a învins Polonia cu 1-0, grație unui gol marcat de Luka Modric în minutul 52.

În această întâlnire, Luka Modric, la 39 de ani, a devenit al doilea fotbalist din Europa care a purtat banderola de căpitan în cele mai multe meciuri, ajungând la 180 de meciuri. Recordul suprem este deținut de Cristiano Ronaldo, care a fost liderul echipei în 213 meciuri.

Încă nu se gândește la retragere

În cadrul unei declarații, Luka Modric a abordat subiectul retragerii, afirmând că nu se gândește momentan să își încheie cariera. „Cu mine, nu se știe niciodată. Trebuie să luăm joc cu joc! Nu mă pot gândi la viitor. Când nu mai am puterea necesară să joc, mă voi retrage. Numai eu pot simți acest lucru și pot lua decizia”, a declarat Modric, conform unei postări recente de pe pagina de X a jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Luka Modric, care a împlinit 39 de ani pe 9 septembrie, are șansa să devină cel mai în vârstă jucător care a evoluat pentru Real Madrid. Dacă va fi inclus în partida din 14 septembrie contra celor de la Real Sociedad, va depăși recordul stabilit de Ferenc Puskas, care a evoluat ultima dată pentru „Galactici” la vârsta de 38 de ani.

Pe parcursul carierei sale internaționale, Modric a marcat 26 de goluri în 179 de meciuri pentru naționala Croației și a câștigat „Balonul de Aur” în 2018. În prezent, cota sa de piață este estimată la 6 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă