18.9 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMaximilian Ibrahimovic calcă pe urmele tatălui său! Suedezul a înscris trei goluri...

Maximilian Ibrahimovic calcă pe urmele tatălui său! Suedezul a înscris trei goluri în patru etape

Fiul legendarului Zlatan Ibrahimovic, Maximilian, are un început de sezon excelent în echipa de juniori a lui AC Milan, marcând trei goluri în primele patru etape.

Maximilian Ibrahimovic, în vârstă de doar 17 ani, a început să își facă un nume în Liga Primavera, competiția dedicată echipelor U20 din Italia. Fiul marelui Zlatan Ibrahimovic pare să fie pe drumul cel bun, având o evoluție remarcabilă în echipa tineretului de la AC Milan. În ultima etapă, tânărul atacant a reușit să înscrie un gol spectaculos în victoria echipei sale, scor 4-1, împotriva celor de la Empoli.

Debut promițător în Liga Primavera

În meciul disputat la Casa de Fotbal PUMA, Maximilian a dublat avantajul echipei sale printr-o execuție de excepție. A primit mingea la marginea careului, a pivotat rapid și a trimis mingea sub bara transversală, demonstrând calități tehnice impresionante și o maturitate fotbalistică surprinzătoare pentru vârsta sa. În acest sezon, Maximilian a marcat trei goluri în doar patru meciuri, dovedind că poate urma pașii tatălui său în fotbalul mare.

Totuși, cariera sa a fost deja presărată de momente tensionate. Sezonul trecut, Zlatan Ibrahimovic a fost nemulțumit de fostul antrenor al echipei de tineret, Ignazio Abate, pentru că nu l-a folosit pe Maximilian suficient de mult. Abate, fost coechipier al lui Zlatan, a plecat de la AC Milan, fiind acum antrenor la Ternana, iar tensiunile dintre cei doi au fost mult discutate în presa italiană.

Maximilian nu este singurul membru al familiei care promite. Fratele său mai mic, Vincent, este și el la AC Milan, în echipa U17, ambii frați fiind urmăriți cu atenție de fanii clubului. Fiind sub supravegherea constantă a tatălui său, care ocupă acum un rol de consilier la AC Milan, Maximilian Ibrahimovic are toate șansele să devină o figură importantă în fotbalul internațional.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Răzvan Lucescu l-a transferat pe Lovren la PAOK!

Echipa românului Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reușit un transfer de marcă prin aducerea lui Dejan Lovren, câștigător al Ligii Campionilor și finalist al...

Studiu: Clienții băncilor românești sunt mai puțin loiali decât media europeană

Un studiu realizat de compania de consultanță în management Kearney arată că 73% dintre clienții băncilor europene și-au păstrat contul principal la aceeași instituție...

PAID anunță sprijin financiar pentru proprietarii afectați de inundațiile recente din estul României

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a declarat luni că este pregătit să despăgubească rapid și eficient proprietarii de locuințe asigurați, în urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă