21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSportFotbalMatheus Nunes, jucătorul lui Manchester City, arestat în Madrid pentru furt

Matheus Nunes, jucătorul lui Manchester City, arestat în Madrid pentru furt

Pe 8 septembrie 2024, Matheus Nunes, mijlocașul portughez al lui Manchester City, a fost arestat în Madrid după un incident într-un club de noapte.

Fotbalistul este acuzat că ar fi furat telefonul unei persoane care încerca să-l fotografieze fără permisiune. Nunes a fost eliberat pe cauțiune câteva ore mai târziu și așteaptă procesul.

Incidentul din Madrid și reținerea lui Matheus Nunes

Matheus Nunes, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut de poliția din Madrid în urma unui incident care a avut loc în jurul orei 5:30 dimineața, pe 8 septembrie, într-un club de noapte. Potrivit autorităților, Nunes era în capitala Spaniei pentru a petrece weekendul cu prietenii săi, profitând de pauza competițională, deoarece nu a fost convocat la echipa națională a Portugaliei pentru meciurile din septembrie.

Conform martorilor și raportului poliției, un bărbat în vârstă de 58 de ani a încercat să-l fotografieze pe Nunes în baia clubului de noapte. Furios că fotografia a fost făcută fără permisiunea sa, jucătorul ar fi smuls telefonul bărbatului și a refuzat să-l înapoieze. O altă versiune sugerează că bărbatul l-ar fi atins pe Nunes, ceea ce a provocat reacția agresivă a fotbalistului.

După ce victima a alertat autoritățile, poliția a sosit la fața locului și l-a reținut pe Nunes, care ar fi manifestat un comportament sfidător față de ofițeri. Telefonul victimei a fost găsit asupra lui Nunes, iar acesta a fost arestat și dus la secția de poliție din Arganzuela pentru a fi interogat. După câteva ore, fotbalistul a fost eliberat pe cauțiune și a plecat fără să fie adus în fața instanței.

Consecințele pentru Nunes și cariera sa la City

Matheus Nunes a revenit rapid pe teren după incident. Pe 14 septembrie, el a intrat în repriza a doua a meciului dintre Manchester City și Brentford, încheiat cu scorul de 2-1 pentru City. De asemenea, mijlocașul a fost titular în meciul de Champions League împotriva lui Slovan Bratislava, câștigat de echipa sa cu 4-0.

Nunes a fost transferat la Manchester City în vara anului trecut de la Wolverhampton Wanderers pentru suma de 62 de milioane de euro și este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași din lume. Antrenorul Pep Guardiola l-a lăudat în repetate rânduri, văzându-l ca un posibil succesor al lui Rodri, după accidentarea acestuia. În cele 35 de meciuri jucate pentru „cetățeni”, Nunes a marcat un gol și a oferit 6 pase decisive.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Un arbitru italian a fost suspendat de către Federația Italiană și FIFA! Motivul e uluitor

Arbitrul italian Fabio Maresca a fost suspendat atât de Federația Italiană de Fotbal, cât și de UEFA, după ce a fost implicat într-un incident...

Investițiile la bursă devin mai accesibile: Românii pot tranzacționa simultan pe BVB și pe bursele din SUA

Investitorii români au acum posibilitatea de a tranzacționa simultan atât pe Bursa de Valori București (BVB), cât și pe piețele bursiere din Statele Unite,...

Ursula von der Leyen condamnă atacul Iranului asupra Israelului și avertizează asupra riscului de escaladare

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a condamnat miercuri cu fermitate atacul cu rachete balistice lansat de Iran asupra Israelului, avertizând asupra pericolului...
Ultima oră
Pe aceeași temă