30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMarko Dugandzic a plecat în Arabia Saudită. Pentru ce sumă și-a vândut...

Marko Dugandzic a plecat în Arabia Saudită. Pentru ce sumă și-a vândut Rapid golgheterul

Atacantul croat Marko Dugandzic, golgheterul ediţiei trecute a Ligii 1, a fost vândut de Rapid în Arabia Saudită, la formația Al-Tai.

„Golgheterul Rapidului s-a despărţit de clubul nostru, urmând să joace în prima ligă saudită, la Al-Tai FC. Marko a reuşit, într-un singur an, să intre în istoria Rapidului, dar şi în inimile rapidiştilor. Duga a semnat astăzi un contract cu Al-Tai, în prima ligă saudită, acolo unde se va duela cu Neymar, Ronaldo sau Benzema. Mulţumim pentru cele 28 de momente în care am strigat ‘Goool, Markooo!’. Mult succes şi rămâi mereu parte din familia Rapid”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a clubului giuleştean.

În schimbul croatului, formația giuleșteană va încasa aproximativ două milioane de euro.

Jucătorul a transmis un mesaj fanilor şi oficialilor giuleşteni cărora le-a mulţumit pentru susţinerea acordată pe perioada petrecută la Rapid.

„Dragii mei rapidişti, am ajuns la finalul unei etape minunate la acest club care va rămâne pentru totdeauna o amintire plăcută în inima mea. M-aţi susţinut necondiţionat încă de la primul meu meci aici, pe Giuleşti, şi pentru asta, vă mulţumesc. Sunt onorat că am jucat la clubul cu cei mai fantastici suporteri din România. Vreau să mulţumesc, de asemenea, tuturor jucătorilor, staff-ului şi oamenilor din club pentru că au contribuit la ascensiunea mea fotbalistică şi umana Aveţi un fan în plus pe toată viaţa.Vă doresc toate cele bune”, a spus Dugandzic, care va fi coleg la Al-Tai cu fostul jucător al echipei FCSB, Andrei Cordea.

Venit la Rapid în vara anului 2022, Marko Dugandzic a marcat pentru Rapid 28 de goluri în 48 de meciuri, fiind cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul 2022-2023, cu 22 de reuşite. De asemenea, Dugandzic a oferit şi patru pase decisive.

În actualul sezon, atacantul croat a punctat de şase ori în şapte partide, fiind şi în momentul de faţă lider în clasamentul golgheterilor.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Erdogan acuză Israelul că pregătește un „genocid” în Liban

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat sâmbătă Israelul că pregăteşte un "genocid" în Liban, denunţând "atacuri brutale" împotriva Hezbollah care au costat vieţile...

S-a găsit soluția ca platforma X să reînceapă să funcționeze în Brazilia

Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, trebuie să achite o ultimă amendă în valoare de 10 milioane de Reais (aproximativ 1,9...
Ultima oră
Pe aceeași temă