12.6 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSportFotbalIstvan Kovacs, delegat de UEFA la meciul dintre Real Madrid și Borussia...

Istvan Kovacs, delegat de UEFA la meciul dintre Real Madrid și Borussia Dortmund în Liga Campionilor!

Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA să conducă un meci important în Liga Campionilor, unde va arbitra disputa dintre Real Madrid și Borussia Dortmund, reeditare a finalei din sezonul trecut.

UEFA a anunțat delegările pentru partidele din etapa a treia a fazei grupelor din Liga Campionilor, iar România va fi reprezentată de doi arbitri de elită. Istvan Kovacs, un arbitru recunoscut la nivel internațional, va oficia meciul dintre Real Madrid și Borussia Dortmund, care va avea loc marți, 24 octombrie, pe stadionul Santiago Bernabeu, cu începere de la ora 22:00. Această partidă este deosebit de importantă, având în vedere că reunește două dintre cele mai titrate echipe ale Europei, care s-au întâlnit anterior în finala competiției, în care Real Madrid s-a impus cu 2-0.

Arbitraj românesc la cel mai înalt nivel

Istvan Kovacs, originar din Carei, a acumulat deja o experiență considerabilă, arbitrand 22 de meciuri în Liga Campionilor. În această partidă, el va fi asistat de Mihai Marica și Florin Neacșu, iar Marcel Bîrsan va ocupa rolul de al patrulea oficial, asigurându-se astfel că echipa de arbitraj este bine pregătită pentru a gestiona o confruntare de asemenea amploare.

Pe de altă parte, Horațiu Feșnic va oficia meciul dintre Girona și Slovan Bratislava, tot marți, la aceeași oră. Aceasta va fi prima sa experiență ca arbitru central într-o partidă din faza principală a Ligii Campionilor. Feșnic va fi asistat de Valentin Avram și Alexandru Cerei, în timp ce Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan, va îndeplini funcția de al patrulea oficial. În camera VAR, Cătălin Popa și Tomasz Kwiatkowski vor asigura suportul tehnologic necesar pentru a contribui la o arbitraj corect și just.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

România – Kosovo. 40.000 de bilete vândute pentru duelul decisiv din Nations League

Peste 40.000 de bilete au fost deja vândute pentru meciul România - Kosovo, care va decide câștigătoarea grupei C2 din Nations League. Partida se...

Șoc în handbal! Cel mai de succes club din ultimii ani a intrat în faliment

Cel mai titrat club de handbal feminin din ultimii ani, Vipers Kristiansand, a anunțat oficial falimentul, după ce nu a reușit să găsească investitori...

România scapă de Naomi Osaka la Billie Jean King Cup. Japoneza se retrage din turneu

Naomi Osaka, tripla campioană de Grand Slam, a anunțat că nu va participa la turneul final al Billie Jean King Cup din cauza unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă