14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalÎntorsătură de situație! Cicăldău revine în Superligă, dar nu la Universitatea Craiova

Întorsătură de situație! Cicăldău revine în Superligă, dar nu la Universitatea Craiova

Alexandru Cicăldău este la un pas să semneze cu Petrolul Ploiești.

În ultimele zile ale perioadei de mercato din România, Alex Cicâldău (27 de ani) se află în centrul atenției. În timp ce perioada de transferuri se încheie astăzi, pe 9 septembrie, mijlocașul central este dorit de mai multe echipe din SuperLiga României, însă Petrolul Ploiești pare să aibă cele mai mari șanse să finalizeze mutarea.

Transferul lui Cicâldău la Petrolul

Alex Cicâldău, care nu a reușit să-și găsească un loc de titular la Galatasaray, este acum un obiectiv important pentru Petrolul Ploiești. Cristian Fogarassy, membru în Consiliul Director al echipei, a confirmat că Petrolul i-a oferit lui Cicâldău un contract valabil până la finalul sezonului. El a adăugat că sunt „șanse destul de mari” ca transferul să se concretizeze în ultimele zile de mercato.

„Încă nu s-a realizat transferul lui Cicâldău la Petrolul, dar sunt șanse destul de mari. Noi i-am propus jucătorului un contract pe un sezon,” a declarat Fogarassy, potrivit iamsport.ro. De asemenea, impresarul lui Cicâldău a indicat că negocierile sunt în curs de finalizare și că se așteaptă ca înțelegerea să fie parafată în următoarele ore. „Nu s-a mai rezolvat nimic, sperăm acum, în ultimele ore,” a spus impresarul.

Cicâldău, format la Academia Hagi, a fost transferat în 2018 de Universitatea Craiova pentru suma de 2,3 milioane de euro, plus procente dintr-un viitor transfer. În 2021, Galatasaray l-a achiziționat pe mijlocaș român pentru 6,5 milioane de euro. Totuși, după un sezon, Cicâldău a fost împrumutat la Ittihad Kalba în Emirate și apoi la Konyaspor în Turcia. În prezent, Cicâldău ar putea reveni în România, la Petrolul Ploiești, unde ar putea să-și relanseze cariera.

Rămâne de văzut dacă transferul va fi finalizat în ultimele zile de mercato, dar semnele sunt promițătoare pentru Petrolul Ploiești și pentru Alex Cicâldău.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Europarlamentarul Dan Nica cere bani din Fondul European de Urgență pentru România

Rezoluția care cuprinde și țara noastră, va fi supusă la vot în Parlamentul european Într-o intervenție televizată, europarlamentarul Dan Nica a declarat că grupul din...

Ligia Deca a început vizita în zonele sinistrate, cu o școală nouă din județul Galați

Cursurile sunt suspendate luni şi marţi în 25 de unităţi de învăţământ din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi Ligia Deca, împreună cu o...

Studiu: Clienții băncilor românești sunt mai puțin loiali decât media europeană

Un studiu realizat de compania de consultanță în management Kearney arată că 73% dintre clienții băncilor europene și-au păstrat contul principal la aceeași instituție...
Ultima oră
Pe aceeași temă