22.9 C
București
vineri, 13 septembrie 2024
AcasăSportFotbalÎncă o lovitură pentru Ianis Hagi! Rangers l-a exclus de pe lista...

Încă o lovitură pentru Ianis Hagi! Rangers l-a exclus de pe lista UEFA

Ianis Hagi a fost exclus din lotul lui Rangers pentru meciurile din Europa League.

Ianis Hagi a primit o nouă veste proastă de la Rangers. Internaționalul român nu a fost inclus de către antrenorul Philippe Clement în lotul echipei pentru grupele Europa League, astfel ca va rata toate meciurile din această fază a competiției.

Hagi va lipsi din Europa League

UEFA a publicat pe site-ul oficial lotul echipei scoțiene pentru grupa unică a competiției, iar numele lui Ianis Hagi nu figurează pe listă. Această decizie îl împiedică să joace în dueluri importante, inclusiv cel împotriva campioanei României, FCSB, programat pentru 24 octombrie în Scoția, de la ora 22:00.

În plus, Ianis va rata și meciurile împotriva unor echipe puternice precum Malmo, Lyon, Olympiakos, Nice, Tottenham și Manchester United. Singura posibilitate ca Hagi să revină pe teren în Europa League este ca Rangers să treacă de faza grupelor, iar antrenorul Philippe Clement să-și schimbe opinia sau să fie demis.

Sprijinul lui Mircea Lucescu pentru Hagi

În prezent, Hagi se află în cantonamentul echipei naționale a României, sub comanda noului selecționer Mircea Lucescu, pentru meciurile din Liga Națiunilor împotriva Kosovo și Lituaniei. Lucescu i-a oferit încredere mijlocașului cu 5 goluri în 39 de selecții și ar putea chiar să-l folosească în meciul de vineri împotriva kosovarilor.

Dacă va evolua, acesta va fi primul meci cu miză reală pentru Hagi de la înfrângerea României în fața Olandei, în optimile Campionatului European din Germania.

După revenirea la Rangers, în urma împrumutului la Deportivo Alaves și a participării la EURO 2024, Hagi a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua. De atunci, formația scoțiană a disputat 7 meciuri oficiale fără ca Hagi să fie utilizat.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

FNGCIMM lansează un program de finanțare pentru IMM-urile în creștere, cu credite de până la 2 milioane de euro

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) pregătește un nou program de finanțare destinat IMM-urilor aflate în expansiune, conform...

Cod Portocaliu de ploi torențiale pentru 9 județe. Vreme instabilă în mai bine de jumătate din țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o avertizare Cod Portocaliu de ploi torențiale, valabilă până sâmbătă după-amiază, pentru nouă județe din România....

MAE condamnă atacul rus asupra unei nave comerciale cu cereale în Marea Neagră

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat vehement atacul lansat de forțele armate ruse asupra unei nave comerciale care transporta cereale în Marea Neagră, incident petrecut...
Ultima oră
Pe aceeași temă