19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalIanis Hagi, lăudat de presa britanică după performanța din meciul cu Lituania

Ianis Hagi, lăudat de presa britanică după performanța din meciul cu Lituania

Ianis Hagi a scos penalty-ul prin care România a reintrat în avantaj.

Ianis Hagi a avut un impact major în victoria României împotriva Lituaniei, scor 3-1, în Liga Națiunilor. La scurt timp după meci, presa britanică l-a lăudat pentru prestația sa, scoțând în evidență rolul decisiv pe care l-a jucat în rezultat.

Performanță lăudată în Marea Britanie

România a avut un parcurs excelent în Liga Națiunilor, reușind să înregistreze două victorii importante, contra lui Kosovo și Lituaniei. În meciul din Ghencea împotriva Lituaniei, Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 70 și a schimbat soarta jocului în favoarea României.

La doar câteva minute după intrarea sa, Hagi a reușit să trimită un șut periculos și, ulterior, a obținut un penalty transformat de Răzvan Marin, ducând scorul la 2-1. Această contribuție a fost remarcată de presa din Scoția, mai ales având în vedere situația dificilă pe care o traversează la clubul său, Rangers.

„Ianis Hagi le-a arătat fanilor lui Rangers ce ratează”, au scris jurnaliștii de la Daily Record. Publicația a evidențiat cât de importantă a fost contribuția lui Hagi în obținerea unei victorii importante pentru echipa națională.

Ultimul său meci pentru scoțieni a avut loc pe 19 august 2023, când a jucat doar 34 de minute împotriva lui Morton.

Pentru România, următoarele meciuri din Liga Națiunilor sunt programate în octombrie, când „tricolorii” vor întâlni Cipru și, din nou, Lituania.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Reacţia unui turist din Polonia în drum spre Grecia după ce a văzut cum ninge pe Transalpina

La munte, au căzut primele ninsori din acest sezon. Pe Transalpina, drumarii deszăpezesc deja şoseaua, iar mai mulţi turişti au avut de suferit din...

De ce utilizatorii Apple rămân fideli brandului? Top 3 motive care explică succesul companiei americane

Cu siguranță ai văzut până acum cel puțin o dată logo-ul cu mărul lui Steve Jobs. Compania Apple este unul dintre cele mai cunoscute...

Bilanțul ciclonului Boris în România: șapte morți și mii de gospodării afectate în Galați și Vaslui

Ciclonul Boris, format în nordul Italiei, continuă să provoace haos în Europa Centrală şi de Est, generând inundaţii severe și alertă în mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă